Sunday, December 3, 2023
Nekategorizirano
13 junija, 2012

Aquamarine: Bogat vir omega-3 maščobnih kislin

By 0 334 Views

Aquamarine je unikatna formula visoko čistih ribjih olj, ki zagotavlja bogat vir:


  • omega-3 maščobnih kislin
  • vitamina D
  • vitamina E
  • vitamina A

 

Pomen omega-3 maščobnih kislin

Številne znanstvene študije po vsem svetu odkrivajo koristi omega-3 maščobnih kislin, izvirajočih  iz ribjega olja, na vseh področjih zdravja, še posebej pa poudarjajo pozitivne učinke na srce, možgane in sklepe.

Že pred nekaj stoletji so na Škotskem, Norveškem, v Islandiji in Grenladniji olje polenovke uporabljali kot zaščito oz. preventivo pred močnimi prehladi. Prav tako so ugotovili, da olje polenovke sprošča boleče mišice in toge sklepe, kasneje pa so odkrili, da zaradi prisotnosti naravnega vitamina D zdravi tudi rahitis. Med ljudmi, ki živijo na obalnih področjih, torej olje polenovke že dolgo velja za prehransko dopolnilo s paleto koristnih učinkov za zdravje.

Visoko kvalitetno ribje olje v izdelkih Aquamarine zagotavlja bogat vir omega-3 maščobnih kislin, predvsem esencialni maščobni kislini DHA in EPA. Naš organizem le-teh ne more tvoriti, zato jih moramo dodatno vnašati s prehrano, pri čemer je potrebno poudariti, da je vsebnost teh maščobnih kislin v današnji “moderni” prehrani relativno nizka. Strokovnjaki zato priporočajo reden vnos prehranskih dopolnil z omega-3 maščobnimi kislinami, še posebej pa olje polenovke, ki je znano tudi kot naravni vir vitaminov A in D.

Edinstvena formula Aquamarine poleg omega-3 maščobnih kislin vsebuje:

  • Vitamin E – pomemben antioksidant, ki nudi zaščito pred škodljivimi prostimi radikali in pomaga ščititi srce, imunski sistem in kožo.
  • Vitamin A – pomemben je za oči (retino), zaščito kože in krepitev imunskega sistema.
  • Vitamin D – pomemben je za zdrave kosti (pomanjkanje povzroča osteoporozo) in imunski sistem


Zagotovljena čistost in kvaliteta:

AquaMarine vsebuje le najbolj kvalitetna ribja olja, proizvedena in pakirana na Norveškem. Olja izvirajo iz sonaravnih ribolovnih območij, iz čistega morskega okolja, ki so naknadno prečiščena, za zagotovitev najvišje ravni kvalitete. Vsaka šarža je podvržena strogim testiranjem, certificirana in popolnoma ustreza EC in WHO standardom.

Aquamarine tekočina (250 ml): Redna cena 13,50 €

www.SlikoMat.com

Vaša cena 11,47 € Kupi TUKAJ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquamarine kapsule (60 kapsul): Redna cena 9,90 €

 www.SlikoMat.com

Vaša cena 8,41 € Kupi TUKAJ