Monday, May 20, 2024

Oven je otroški znak. Ljudje rojeni v tem znamenju morajo biti prvi v vsemu, ne želijo biti zavrnjeni, vseeno pa se po zavrnitvi hitro poberejo. Nagnjeni so k impulzivnosti, ter delujejo v skladu z idejo, ki jim pade na pamet. Pogosto imajo veliko dela sami s sabo, zato se težko osredotočijo na drugo osebo.

Osebe rojene v znamenju Bika
so počasne, potrpežljive in zelo čustvene, zato uživajo v udobnem in prijetnem okolju. Ni jim težko počakati in videti kako se bodo stvari odvijale same od sebe. »Biki« so zvesti in zelo trdoglavi.


Dvojček, intelektualno znamenje, ki predstavlja stalno potrebo po zabavi svojih misli. Zelo radi opravljajo več stvari hkrati, kar se zrcali tudi v njihovem ljubezenskem življenju. Istočasna zveza z več osebami jim ne predstavlja posebne ovire. V spolnem življenju so zelo ustvarjalni in radi eksperimentirajo.

Ljudje rojeni v znamenju Raka so zelo zaščitniške in občutljive narave. Imajo stalno potrebo po dolgotrajni in varni ljubezenski zvezi. Zelo radi razvajajo osebe, ki jih imajo radi. V spolnosti so prav tako zelo nežni.

Lev je znamenje, ki predstavlja egoistično in otroško obnašanje. Ljudje rojeni v znamenju Leva radi zabavajo okolico in želijo biti v centru pozornosti. V postelji vedno zahtevajo pohvalo. Reč je o ponosnih ljudeh, ki se ne želijo vezati v kolikor veza škoduje njihovemu egu.

Device so pametne in zelo izbirčne. Njim vlada Merkur, planet komunikacije zaradi česa so zelo vešče pri ustvarjanju dobrih medčloveških odnosov. Poleg tega, da so v spolnosti dominantne jim prav tako veliko pomeni trdna in zanesljiva zveza.

Osebe rojene v znamenju Tehtnice
imajo stalne težave pri sprejemanju odločitve, kar se najbolje vidi v njihovem ljubezenskem življenju. Vseeno pa so to šarmantne in tople osebe, ki v spolnosti uživajo v gracioznosti in ne v vulgarnosti.

Škorpijon je erotično znamenje. Rojeni v tem astrološkem znamenju so zelo strastni in v vsem ekstremni. Najsrečnejši so v spolno popolni ljubezenski zvezi. Slaba lastnost »Škorpijonov« je, da želijo biti zelo posesivni, dominantni in čustveni. Ker imajo zelo visoka merila se zelo pazljivo spuščajo v ljubezenske veze.

Strelci uživajo v svobodi in nenehnemu eksperimentiranju. Moški, ki pripadajo tem znamenju dolgo ostanejo samski. Ljudje rojeni v tem astrološkem znamenju uživajo v spolnosti brez nepotrebnih omejitev in radi eksperimentirajo.

Kozorog je čuten in resen. Rojeni v znaku Kozoroga so najsrečnejši v predanih zvezah. So uporniki in ne sprejemajo zavrnitve. V vezah so vseeno zelo topli. Kozorogi so podvrženi uspehu, nobena ovira za njih ni pretežka.

Od vseh astroloških znamenj so Vodnarji največji inovatorji. To so intelektualci, ki vedno iščejo nov način mentalne stimulacije. Rojeni v tem znamenju so pogosto predani znanosti. Radi imajo partnerje, ki lahko sledijo njihov raziskovalski duh.

Ribe so v vezah zelo čustvene in odgovorne. Uživajo v zanesljivosti, vendar se rade prepustijo trenutku. Ljudje rojeni v znaku Ribe so nestabilni in na istem mestu ne zdržijo prav dolgo. Krasi jih izredna sposobnost intuicije, kar jim najbolj koristi v spolnem življenju, vsaj lahko predvidijo kakšen mora biti njihov naslednji korak.

Kategorija:   Novice, Seksi novičke
Naslednji prispevek

Z besom in kričanjem proti stresu

13 junija, 2012 0