Saturday, May 25, 2024
13 junija, 2012

Babičini nasveti kako postati prava ženska

By 0 3095 Views

Kljub temu, da so naše babice odrasle v obdobju ko se je feminizem še zavijal v pleničke, in ko sta radio in televizija pomenila luksuz, ki so si ga lahko privoščili samo najbolj premožni, to nikakor ne pomeni, da njihove bogate življenjske izkušnje ne moremo upoštevati tudi v obdobju Facebooka in današnjega hitrega življenjskega tempa. Prinašamo vam nekaj brezčasnih in kakovostnih nasvetov iz dvajsetega stoletja, ki bodo pomagali k uspehu tudi v enaindvajsetem stoletju.


Moški in ženske se morajo poročiti, vendar morajo do prihoda otrok živeti vsak zase

Vsaka ženska potrebuje zasebnost in prostor v katerem se lahko po napornem dnevu sprosti. Po drugi strani je še pomembnejše, da moški v tem obdobju zna poskrbeti zase. Šele tako bo znal ceniti vsakodnevno kuhanje, pospravljanje in pranje perila, ko boste nekega dne to delo opravljale same.

Ko kupujete oblačila in najdete sebi všečnega, kupite več kosov v različnih niansah

V danem trenutku se vam bo mogoče zdelo, da toliko oblek res ne potrebujete ali da boste za oblačila porabile preveč denarja vendar verjemite, da vam ob privlačnosti izdelka ne bo žal odštetega evra. Vsak dan boste oblečeni v različnih barvnih odtenkih in kombinacijah, počutile in izgledale boste fantastično.

Zabavajte, kadite in uživajte v ekstravagantnih koktajlih dokler ste mlade. Ko boste enkrat dopolnile petintrideset let zavrzite vse slabe razvade in ničesar ne obžalujte

Življenjske izkušnje je potrebno nabirati v mladosti. Ne pustite se pregovoriti, če nekdo od vas zahteva drugače. Slej kot prej se boste zresnile in odrasle. Vaša jetra, pljuča in koža vam bodo še kako hvaležni.

Glavnino vaše večerje naj sestavlja sezonska zelenjava kuhana na pari

Vsakodnevno uživanje sezonske zelenjave ima zelo blagodejne učinke. Beta karoten in antioksidanti so vaši najboljši prijatelji, zdrava prehrana pa bo tranzicijo v zreča leta močno ublažila.

Vsakodnevna telesna vadba bo ohranila vašo postavo

Ne zapuščajte svoje postave, ki je pomemben del ženskosti in lepote. Ne pustite, da vas zalije salo in vsaj uro na dan posvetite fizični aktivnosti. Ne sekirajte se zaradi nekaj pomanjkljivosti v vaši postavi, ki vam jih je podarila mati narava. Pegice ali velika ušesa so del vašega šarma in nič takega, kar vas bi naredilo manj lepe.

Ženske make-up ljubite z razlogom – poudarja vaše lepe poteze in moškim pošilja močno sporočilo

Zdrave ženske sijejo v svoji lepoti. V naravi je, da se večina žensk ne glede na svojo naravno lepoto, za poudarjanje svoje zapeljivosti in samozavesti zateka k uporabi kozmetike. Ne glede na ozaveščenost, pa če želite priznati ali ne, ko se tako opravljene odpravite samo v trgovino se znajdete v središču boja. Ženske, ki razumejo kakšna moč se skriva v tem so prave feministke.

Ne varčujte s preparati za nego kože

Vsak večer si umijte obraz. Pred spanjem nanj nanesite kakovostno nočno kremo. Poleti se mažite s kremami za zaščito pred sončnimi žarki. Zobna nitka naj bo vaša najboljše prijateljica.

S svojimi bivšimi ostanite v dobrih odnosih

Verjeli ali ne, vaši bivši ljubimci so lahko najbolj zaupni prijatelji. Samo zato, ker niste funkcionirali kot par še ne pomeni, da sta dve nekompatibilni osebi. Mogoče bo prav prijateljstvo odnos, ki bo izkoristil vajin popolni potencial.

Smeh je pol zdravja

Kadar želite s svojimi bližnjimi razčistiti določene stvari ne varčujte z jezikom. Vrzite vse iz sebe. Če v as zanese se opravičite in prosite za razumevanje. Ko se sprostite se lahko spet zasmejite.

Postarajte se dostojanstveno

Edina stvar, ki je hujša od staranje je staranje brez dostojanstva. Staranje nikakor ne pomeni izgube vsega tistega kar vas je nekoč naredilo privlačne, glede na to, da lahko tudi pri sedemdesetih, v kolikor pazite na prehrano in redno telesno vadbo, izgledate šarmantno. Panično iskanje eliksirja večne mladosti, mogoče celo s pomočjo ekstremnih posegov, pa je v popolnosti zgrešena taktika, ki v daljšem obdobju pomeni izgubo denarja in časa.

Kategorija:   Novice, Poroka
Naslednji prispevek

Najpopularnejša mesta za seks

13 junija, 2012 0