Wednesday, May 29, 2024
13 junija, 2012

Bi imele ljubimca? Zakaj pa ne!

By 0 1648 Views

 


Ne lažite si, pogosto se zgodi situacija, ko se v dolgi in srečni zvezi srečate s popolnim fantom, ki bi se odlično sovpadal z vlogo vašega ljubimca. Težava nastane, ko sedanje zveze ne želite prekiniti.

Partnerju svojih načrtov nezvestobe seveda ne gre zaupati, vi pa ste razpoloženi za malo postranskega užitka. Ves projekt ni ravno težko izvedljiv, potrebno je samo malo modrosti, ter iznajdljivosti in brez težav boste žonglirali z dvema, pardon, s štirimi žogicami.

Za začetek je dobro opozoriti, da svojemu fantu in ostalim, ki ste jih spoznali v službi, okolici doma in drugje, ne govorite preveč o vaših moških prijateljih. V primeru, ko vam uide beseda preveč, boste nase pritegnili pozornost, ki je povsem nepotrebna.

Mobitel oddaljite od svojega partnerja, saj lahko SMS sporočila z vašim ljubimcem sprožijo družinsko vojno nepredstavljivih razsežnosti.

Mobiteli so poceni, kartice prav tako. Kupite si mobilnik, ki bo na voljo samo »drugemu« ljubimcu in če vas ljubimec vpraša, zakaj je vaš mobilnik izključen mu preprosto odgovorite, da ste pogosto na sestankih, ki zahtevajo mir in tišino. Pozive seveda lahko preusmerite na vašo pravo številko in boste vedno dostopne.
 

Izdelajte načrt

Svojemu ljubimcu ne izdajte lastnega Facebook profila niti ga ne potrjujte za vašega prijatelja. Ljubimcu se raje zlažite in recite, da vam Facebook ne leži in preko njega tudi ne komunicirate.

Primer ko se preveč urejene odpravljate na zmenek, lahko v vašem partnerju vzbudi občutek sumničavosti. Umirite ga z dejstvom, da se dekleta urejate predvsem zaradi drugih deklet, ki so pogosto modno kritične.

 

Bodite pametne

Argument bo zagotovo zalegel, vendar vseeno dodajte nekaj začimb. Npr. na zabavi bo tista koza, ki je prijateljica vaše najboljše prijateljice in morate biti lepo urejene, saj uživate v opazovanju kako se grize od ljubosumnosti.

V primeru, ko obiščete ljubimca samo za popoldanski seks, se vam niti ni potrebno izgovoriti na prijateljice. Obstajajo povsem naravni in običajni razlogi. Recite, da greste na obisk k bolni sorodnici in da je zdravnik zahteval čim manj obiskov, ki bi lahko poslabšali njeno že teko slabo zdravstveno stanje. V primeru, ko želi partner čez teden dni le obiskati sorodnico, recite, da je med tem ozdravela.

Pomemben je natančen in uravnotežen načrt, ki ne povzroča navzkrižje interesov in razporeda. Ne dovolite si dogovora z obema hkrati, ali v časovnem roku, ki ni možen.

Vzemite rokovnik s koledarjem in vpisujte vaše zmenke. Za ljubimca si izmišljujte razne tečaje joge, obiske znank, prijateljic… Na ta način boste potešile vašo spolno slo in istočasno zadržale vašo dolgoletno zvezo.
 

Kategorija:   Nasveti
Naslednji prispevek

Fatalne ženske

13 junija, 2012 0