Thursday, April 25, 2024

Žensko telo se z leti, še posebej pa po porodu in ob skrbi za majhne otroke, spremeni. Kljub temu lahko še vedno ohranjate svojo urejenost in negovanost. Pri boju z neželenimi dlačicami vam je sedaj na voljo popolna novost; krema Bioxet iz naravnih izvlečkov, ki občutno in trajno zmanjša rast dlak. Naprodaj je v lekarnah, njeni učinkovitost in varnost pa sta klinično dokazani.


Edinstvena formula kreme Bioxet je osnovana na rastlinskem izvlečku, ki neposredno vpliva na dlačne mešičke ter upočasnjuje in preprečuje rast dlak. Tako uporaba kreme Bioxet zmanjša število dlak, preostale dlačice pa so tanjše in krajše. Bioxet je primeren za ženske in moške in deluje tako na temne kot na svetle dlake.

Brez odvečnih dlak že do pomladi

Za optimalen učinek kremo Bioxet uporabljajte vsak dan. Po približno štirih do osmih mesecih bodo dlake trajno odstranjene in vam ne bodo ponovno zrasle niti, ko boste Bioxet prenehali uporabljati. Zato so prav zimski meseci idealni za začetek, saj boste prihodnje poletje že lahko uživali brez skrbi zaradi odvečnih dlačic.

Znanstveno dokazano delovanje

 

Varnost in učinkovitost kreme Bioxet je preverjena s kliničnimi testi, ki so jih izvajali neodvisni strokovnjaki na dveh univerzah. Rezultati kliničnih testiranj po trimesečni uporabi so pokazali, da:
•    se je število dlak zmanjšalo za 57 %,
•    preostale dlake so bile za 51 % krajše in
•    za 32 % tanjše.
 

Bioxet nima stranskih učinkov

 

Večina običajnih metod za odstranjevanje dlak ima neprijetne stranske učinke, kot so rdeča ali vzdražena koža, vraščanje dlak in bolečine. Klinični preizkusi Bioxeta so pokazali, da nima stranskih učinkov: »V podjetju Dermatest®, ki se ukvarja z medicinskimi in dermatološkimi raziskavami, smo kreme Bioxet testirali 12 tednov. Raziskava je zajela 40 udeležencev, ki so kremo uporabljali na obrazu in ostalih delih telesa. Med raziskavo nismo zasledili nobenih stranskih učinkov kreme. Tako lahko na osnovi naše raziskave in raziskav, ki so jih izvajali drugje, zaključimo, da krema Bioxet omogoča zmanjšanje poraščenosti, preostale dlake pa so krajše in tanjše. To smo dokazali z objektivnimi meritvami, naše sklepe pa so s svojimi ocenami potrdili tudi udeleženci raziskave,« je dejala dermatologinja Gerrit Schlippe iz Dermatesta.

Kako uporabljati Bioxet?

 

Najprej z metodo, ki jo običajno uporabljate, odstranite vse dlake skupaj s koreninami (npr. voskanje, puljenje, epilacija). Nato nanesite zadostno količino kreme Bioxet in se namažite v nasprotni smeri rasti dlak. Kremo Bioxet uporabite vsak večer, saj prav ponoči dlake najbolj rastejo. Ko dlake zopet zrastejo do dolžine, primerne za odstranjevanje, ponovite depilacijo in nadaljujte z uporabo Bioxeta. Kremo Bioxet lahko uporabljate na vseh delih telesa, z izjemo notranjih genitalij in sluznice. Na voljo je krema v tubi za telo in krema v lončku za obraz, glede na svoj tip kože pa lahko izberete kremo za normalno do suho kožo ali za mastno kožo. Bioxet lahko uporabljate tudi namesto vlažilne kreme za telo ali obraz, saj ohranja naravno pH-vrednost kože in jo vlaži.

Bioxet je naprodaj v lekarnah

 

Bioxet je naprodaj v lekarnah po dostopni ceni, posebej v primerjavi z drugimi trajnimi metodami za odstranitev dlak:
–    Krema za obraz za normalno/suho ali za mastno kožo, 50 ml (24 EUR)
–    Krema za telo, 140 ml (34 EUR)
Krema za obraz zadostuje za približno 4-5 mesecev, z eno tubo kreme za telo pa si lahko približno 1-2 meseca mažete noge.

Kategorija:   Depilacija, Novice
Naslednji prispevek

Razkužilo za roke lahko napravite sami

13 junija, 2012 0