Saturday, February 24, 2024
20 septembra, 2012

Bitka mnogih mater – atopijski dermatitis pri otroku

By 0 1269 Views

Številke kažejo, da je od te bolezni prizadetih vedno več otrok, točni vzroki za nastanek pa so še vedno nepojasnjeni.


Prav toliko, kot je možnih vzrokov za nastanek te bolezni, pa je moč najti tudi nasvetov, kako zdraviti ali lajšati to težavo.

 Kaj torej vse preizkusiti?

»Nič, prav nič ni pomagalo, dokler nismo preizkusili Blue Cap kreme, ki je že po enkratnem nanosu prinesel neverjetne, čudežne rezultate…«

Tako nam piše Ksenija, mama dve in pol letne hčerke, ki se spopada z atopijskim dermatitisom.

Pri izdelkih Blue Cap seveda ne gre za »čudež«,  temveč je skrivnost v molekularni aktivaciji cinkovega piritiona, ki ga že leta uspešno uporabljajo v dermatologiji. Skozi postopek molekularne aktivacije se molekule cinkovega piritiona dvignejo na višji energetski nivo, kar poveča njihovo antioksidativno moč in posledično s tem tudi učinkovitost.

Z izdelki Blue Cap je bila v sklopu novomeške bolnišnice v letu 2010 opravljena tudi študija, ki je pokazala izjemne rezultate, vrstijo pa se tudi številni pozitivni odzivi uporabnikov in zgodbe s srečnim koncem, kateri nam prinašajo največje zadovoljstvo. Vabimo vas, da si preberete več izjav uporabnikov in se nam pridružite na Facebooku , kjer boste lahko naročili tudi brezplačne vzorčke in redno spremljali naše novice in dogajanja.

Kategorija:   Novice, Zdravje
Naslednji prispevek

Kdo ali kaj povzroča akne?

21 septembra, 2012 0