Saturday, April 13, 2024
Nekategorizirano
13 junija, 2012

Bodi eko – prva slovenska eko revija

By 0 362 Views

Na revijo se lahko naročite in si jo ogledate na spletnem naslovu www.eko-revija.si. Revija izhaja v elektronski obliki vsakega 15. v mesecu.


V prvi številki revije BODI EKO si lahko preberete, kako lahko znižate stroške vašega gospodinjstva, kako lahko sami izdelate naravna čistila, kako pregnati molje na naraven način, kako skrbite za svoj ekološki vrt in vrtno orodje, kako razstrupite svoje telo s sadjem in zelenjavo in številne druge koristne nasvete ter novice, pri čemer ne smemo pozabiti omeniti posebne rubrike zbirke presnih receptov, kjer so vam tokrat na voljo 4 recepti za presne sladice. Do konca meseca maja so v uredništvu pripravili posebno promocijsko ceno za nove naročnike. Za naročnike revije pa so pripravili tudi nagradne igre, glavna nagrada pa  znaša kar 1000 eur.

V uredništvu obljubljajo, da bodo bralce še naprej razveseljevali z zanimivimi temami in novostmi ter akcijami, ki so jih do sedaj kot prvi v Sloveniji predstavili že kar nekaj, zato ne preseneča, da ima portal www.bodieko.si kar nekaj sto tisoč ogledov mesečno ter da ima kar 26.000 ‘oboževalcev’ na družbenem omrežju Facebook. (P)ostanite eko tudi vi!