Saturday, June 15, 2024
8 marca, 2021 SPONZORIRANA OBJAVA

Boljša higiena doma: aparati Miele učinkovito odstranijo viruse

By 0 1058 Views

Pralni stroji, pralno-sušilni stroji, pomivalni stroji in aparat FashionMaster so bili na Univerzi za uporabno znanost v Albstadt Sigmaringenu testirani glede higiene, ki jo nudijo za zaščito pred virusi, in so prejeli priznanje neodvisnega inštituta za integrativno higieno in virologijo.


Inštitut za integrativno higieno in virologijo podeli higienski pečat izključno izdelkom, katerih visoka učinkovitost pri zaščiti pred virusi je bila znanstveno potrjena. Zlati pečat je bil podeljen Mielejevim pomivalnim strojem, pralnim in pralno-sušilnim strojem.

Pomivalni stroji Miele odstranijo več kot 99,9 virusov, kar je zasluga dovršene tehnologije pomivanja in visokih temperatur, ki dosegajo več kot 70 °C. To velja tako za viruse z ovojnico kot brez nje, vključno s koronavirusom SARS-CoV-2, virusi influence in norovirusi. Učinek, ki ga potrjuje pečat, se nanaša na vse pomivalne stroje Miele v kombinaciji z uporabo tablet Miele UltraTabs ali kartuše PowerDisk.

 

Pri pralnih in pralno-sušilnih strojih se učinkovitost nanaša na tiste modele, ki so opremljeni s sistemoma TwinDos in PowerWash. Test je bil izveden v „higienskem programu za bombaž pri 60 °C“ v kombinaciji z dodatno funkcijo „AllergoWash“. Rezultat: tudi ti stroji so zanesljivo odstranili več kot 99,9 virusov.

 

FashionMaster je prejel srebrni pečat, najvišje priznanje v tej kategoriji izdelkov. Petsekundna točkovna parna obdelava z likalnikom Miele pri stopnji moči 3 ali s parnim nastavkom uniči 99,99 % virusov (z izjemo hepatitisa B).​

 

 

 

 

Kategorija:   Urejanje doma
Naslednji prispevek

Velik zaslon za vsako podrobnost

16 junija, 2021 0