Friday, February 23, 2024
Nekategorizirano
13 junija, 2012

Bumbar: Največji otroški park v Sloveniji

By 0 2053 Views

Otroški park je zrasel v zapuščenem poslovnem objektu trgovskega podjetja Maxina v Miklavčevi ulici v Mariboru (Studenci). V okviru centra bo zaposlitev našlo okrog 15 ljudi. Bumbar park bo izrazito popestril ponudbo prostorov za naše najmlajše in družine ter približal utrip sodobnih otroških centrov Zahodne Evrope celotni Sloveniji in širši regiji.


Park se razteza na več  kot 2.000 m2 pokritih in 2.500 m2 zunanjih površin ter ima 1.500 m2 veliko parkirišče. V parku se lahko hkrati igra tudi do 200 otrok, skupna kapaciteta parka pa je do 500 oseb. V parku je tudi sodobno opremljen gostinski lokal Bum Bar s 350 sedišči.

V Bumbar parku bomo veliko pozornosti namenili varnostnim in higienskim standardom. Igrala v parku proizvaja podjetje Playmart, ki velja za najbolj napredno podjetje na področju zagotavljanja varnostnih standardov otroških igral, ekipa zaposlenih pa bo redno skrbela za brezhibno čistočo in organiziranost parka.

Na podlagi izkušenj, ki smo jih pridobili z dolgoletnim opremljanjem otroških igralnic in igralnih prostorov, smo park organizirali kot prostor za kreativno in zdravo zabavo otrok vseh starosti. Ob sami igri želimo namreč  spodbujati psihofizične sposobnosti in gibalno kulturo otrok ter jih animirati v obliki lutkovnih predstav, likovnih, glasbenih in jezikovnih delavnic.