Wednesday, April 24, 2024
Nekategorizirano
13 junija, 2012

Čarobni dan 30.5.2010 v Termah Ptuj

By 0 248 Views

Prepričani smo, da bo najstarejše slovensko mesto presenetilo s svojimi rimskimi zgodbami, s svojo najbolj prepoznavno maskoto – kurentom, lahko se boste popeljali tudi z ladjico po Dravi, z vrha hriba pa vam bo mežikal čarobni grad.


Pridružite se nam na številnih ustvarjalnih, športnih in ostalih animacijskih delavnicah – prepričani smo, da se bo za vsakega našlo kaj zanimivega. Skupaj bomo odkrivali Deželo kurenta, Rimski tabor, Afriško vas in Vilijevo športno deželo. Vsaka dežela v sebi skriva nešteto presenečenj, ki jih ne smete zamuditi.

Na glasbenem odru se bodo zvrstili – Čudežna polja, Sebastian, Trkaj, Žana, Alenka Gotar, Samir Kobler (interpret Elvisa), Boštjan Bračič – imena, ki obljubljajo, da bodo vaše noge zagotovo zacepetale in skočile v poletje.

Sprehodite se torej z nami po antičnem Ptuju s slavnim rimskim generalom Markom Antonijem Primusom in se pustite začarati srednjemu veku,  kurentom in drugim posebnostim ter presenečenjem na poletnem Čarobnem dnevu v Termah Ptuj.

Ob predhodni spletni prijavi na www.carobnidan.si si zagotovite družinsko vstopnico za vstop v Termalni Park Term Ptuj za 13 € (1 vstopnica = 1 družina). Nakup vstopnice vam in vašim družinskim članom omogoča celodnevno kopanje v Termalnem Parku Term Ptuj, ogled celotnega programa na Čarobnem odru ter sproščanje ob ustvarjalnih, plesnih, športnih in ostalih delavnicah v Čarobnih deželah.

Vsak Čarobni dan je tudi dobrodelno obarvan – obdarili bomo kar 100 otrok iz socialno ogroženih družin, da bodo lahko obiskovali različne tečaje in aktivnosti.

V letošnjem letu pa nikar ne spreglejte še ostalih Čarobnih dni:

–          29. avgusta v Arboretumu Volčji Potok
–          Zimski Čarobni dan na Mariborskem Pohorju

 

Prisrčno vabljeni!