Monday, May 27, 2024
13 junija, 2012

Čemu se je v seksu bolje izogniti

By 0 815 Views

Doživite svoj orgazem


Ne trudite se doživeti določenega tipa orgazma, ampak strmite k svojemu. Pozabite na razne teorije o orgazmu prsi, klitorisnemu orgazmu, ne obremenjujte se z iskanjem G-točke in podobno. Osredotočite se izključno na lasten užitek in doživljajte orgazem, ne glede kakšne vrste je, na svoj lasten način. Ne obremenjujte se s tem, da doživljate samo eno vrsto orgazma, temveč telo vzburite na način, ki vam najbolj odgovarja. Vse skupaj bo privedlo do močnega vrhunca v katerem bo sodelovalo celotno telo in ne samo ena erogena cona.

Ne govorite o bivših spolnih izkušnjah

Ne izzovite neugodne situacije v trenutni zvezi s pogovori o vzponih in padcih iz bivših zvez. Osredotočite se na sedanjost in se potrudite, da bo izkušnja do sedaj najboljša.

Seks naj ne postane rutina

Zelo priporočljivo je, da je seks v vaši zvezi vseskozi prisoten, vendar ne dovolite, da postane monotona rutina. S časoma vnesite nove sveže izkušnje.

Ne ležite kot hlod

Najpogosteje se moški ali ženske pritožujejo, da njihovi partnerji v postelji samo ležijo in čakajo, da opravijo svoj posel. Večina žensk ali moških ima rada aktivne ljubimce/ke, ki hitro reagirajo na dogodke in kažejo, da so spolno razpoloženi.

Pogreta juha ni dobra

Recimo, da prvič ni šlo vse tako kot ste si želeli. Čeprav se imate radi se ne morete izogniti določenim težavam, prepiri, nekompatibilnost in podobno so dogodki, ki uničujejo vašo zvezo. V takem primeru je bolje poiskati novo in svežo zvezo, ki vam bo prinesla nove radosti.

Ne seksajte pijani

Kljub vsem nakladanjem sta alkohol in seks slaba kombinacija., gotovo to velja za prvi zmenek. Če na novega ljubimca/ko ne želite pustiti napačnega sporočila in splošno slabega vtisa, se v pijanem stanju raje vrnite domov.

Kozarček ali dva sta prava mera

Številni razbremenijo atmosfero s kozarčkom ali dva kakovostnega vina ali šampanjca. Vse dokler ne pride do zlorabe in pretiravanja z alkoholom, to niti ni tako slabo. Več kot dva kozarčka lahko pri moškem izzove težave z erekcijo, pri ženskah pa s suhostjo vagine, kar lahko v popolnosti spreobrne prvoten erotični naboj.

Ne primerjajte se z dekleti iz revij

Vsako telo je seksi, če ga spremljajo nasmešek na obrazu, dobro razpoloženje in prava izbira garderobe. Pretirano primerjanje z manekenkami in igralkami v revijah lahko načne samozavest, ki se  pozna tudi pri spolnosti.

Ne upoštevajte vseh nasvetov iz revij

Še preden upoštevate kakšen nasvet se najprej vprašajte, kako bo ta vplival na vašo spolnost. Pretirano razmišljanje o napisanemu lahko privede do pomanjkanja spontanosti.

Pred seksom ne prhajte vagine

Kljub popularnemu razmišljanju, da je izpiranje vagine higiensko to ni res! Izpiranje vagine ruši naravno biološko vaginalno floro in povečuje verjetnost vnetja maternice. Naj se vagina očisti sama in po naravni poti.

Če niste ravno gibki pozabite na Kama Sutro

Vztrajajte v položajih, ki so vam najbolj udobni.

Ne dovolite, da podcenjujejo vaš seksapil

Vam partner sporoča, da imate premajhne dojke in da bi njemu na ljubo obiskali estetskega kirurga? Se vaša partnerka posmehuje velikosti vašega penisa? Ignorirajte kritike, v skrajnem primeru pa partnerju/ki pokažite, kje so nahajajo vrata. Poiščite nekoga, ki ni tako zloben.

Kategorija:   Nasveti
Naslednji prispevek

Spolnost za zdravo življenje

13 junija, 2012 0