Monday, April 22, 2024
13 junija, 2012

Česa ne smete deliti z najboljšo prijateljico

By 0 872 Views

Higiena


Seveda lahko posodite zobno kremo, nikakor pa to ne velja za zobno ščetko. Enako velja za glavnik. Vajino prijateljstvo zaradi tega ne bo trpelo. Nekatere stvari se enostavno ne sme deliti. V tem primeru gre za vprašanje zdravja in osebne higiene.

Spodnje perilo

Ne glede nato, kako je spodnje perilo oprano, ga iz higienskih razlogov ne boste delile s svojo prijateljico. Posodite srajčko, krilo, hlače,… ne pa hlačk in modrčka. V kolikor prijateljica pogosto prespi v vašem domu, imejte v ‘rezervi’ perilo namenjeno samo njej.

Kozmetika

Vsaka koža je zgodba zase. Vaša je mogoče odporna, prijateljičina pa občutljiva. Kozmetika in kozmetični preparati, ki jih uporabljate, mogoče ne bodo odgovarjali njeni koži, ali obratno. Izogibajte se posoji šminke, lipsticka, krem ipd.

Kreditne kartice, PIN – kode

Ne gleda na globino vajinega prijateljstva, bančnih podatkov, kljub vsemu ne smete zaupati nikomur. Tako pravi zdrav razum in banke same: ne rečejo se jim brez razloga tajni podatki. Istočasno pa ne bodite užaljene, če vam prijateljica ne zaupa svojih bančnih podatkov.

Bivši

Kljub temu, da bo prijateljica trdila da je vse O.K., verjemite da z izbiro njenega bivšega nebo najbolj zadovoljna. Tudi obratno je tako, ali ne?
 

Kategorija:   Nasveti
Naslednji prispevek

Čemu se je v seksu bolje izogniti

13 junija, 2012 0