Monday, April 22, 2024
13 junija, 2012

Čiščenje obraza – dolgočasna rutina ali trenutek čistega zadovoljstva?

By 0 1215 Views

Da bi odpravili dejavnike tveganja za draženje kože in se izognili neželenim preobčutljivostnim reakcijam na obrazu, je čiščenje nujno; seveda ne kakršnokoli, ampak pravilno in redno. Posebno skrb je potrebno posvečati odstranjevanju ličil. Zelo velikega pomena je namreč, da je čistilno sredstvo za obraz učinkovito, da bi lahko v popolnosti odstranilo nečistoče, ki se nabirajo tekom dneva (odmrle celice, onesnaženost, ličila, sebum…) ter da je nežno za kožo in spoštuje njeno fiziološko ravnovesje ter ščiti povrhnjico.


PREBOJ NA PODROČJU ČIŠČENJA KOŽE NA OBRAZU

La Roche-Posay, strokovnjak na področju občutljive kože, širi svojo predanost dermatologiji tudi na področje čiščenja občutljive kože z uvajanjem nove linije fizioloških sredstev za čiščenje obraza PHYSIOLOGICAL CLEANSERS. Fiziološka sredstva za čiščenje obraza so namenjena vsakodnevnemu čiščenju vseh tipov občutljive kože. Zasnovani so v skladu s strogimi načeli razvoja izdelkov, da bi se izognili kompromisu učinkovitosti odstranjevanja ličil in nečistoč ter uporabi blagih učinkovin za čiščenje. Vsa fiziološka sredstva za čiščenje obraza PHYSIOLOGICAL CLEANSERS imajo fiziološki pH ter ne vsebujejo mila, alkohola in barvil.

V osrčju formule se nahaja:

  • Termalna voda La Roche-Posay, naravno bogata s selenom, čigar blagodejno delovanje je dokazano s strani svetovno priznanih dermatologov. Pomirja ter mehča kožo in je učinkovita proti razdraženosti ter v boju pred prostimi radikali, zaradi česar je idealen partner občutljivi koži.
  • Za dosego optimalne tolerance so La Roche-Posayevi laboratoriji izbrali kopolimere – blage, aktivne učinkovine za čiščenje, ki imajo zelo dobro toleranco in se uporabljajo v raztopinah kapljic za oči ter v tekočinah za čiščenje kontaktnih leč. Te aktivne učinkovine za čiščenje so za kožo neškodljive in jo vlažijo ter pomirjajo, istočasno pa imajo izredno sposobnost odstranjevanja ličil in nečistoč. Koža obraza je po uporabi popolnoma čista, povrnjena sta ji svežina in zdrav sijaj.

Linija izdelkov PHYSIOLOGICAL CLEANSERS je sestavljena iz 5 fizioloških sredstev za čiščenje obraza:

  • FIZIOLOŠKO MLEKO ZA ČIŠČENJE, ki s svojo bogato in kremno teksturo omogoča izjemno prijetno čiščenje suhe in zelo suhe kože obraza,

  • FIZIOLOŠKI GEL ZA ČIŠČENJE, ki nežno čisti in odstranjuje nečistoče z normalne in mešane kože ter nudi ugodje in svežino čiščenja z vodo,

  • FIZIOLOŠKI POMIRJEVALNI TONIK, ki tonira in pomirja vse tipe kože ter ji nudi izjemen občutek ugodja in čudovito mehkobo,

  • FIZIOLOŠKI ODSTRANJEVALEC LIČIL ZA OČI, ki nežno odstranjuje ličila z oči in spoštuje pH solz ter

  • FIZIOLOŠKA MICELNA RAZTOPINA za nežno čiščenje obraza, oči in ustnic, ki predstavlja hitro in učinkovito čiščenje obraza – rešitev 3 v 1 za vse tipe kože.

Izdelki iz linije LA ROCHE-POSAY so na voljo izključno v pooblaščenih lekarnah, kjer lahko vprašate za nasvet o najprimernejši negi za vašo kožo.

Kategorija:   Novice, Telo in koža