Thursday, July 18, 2024

Nikki Heying je mlada mamica kar 4 malim zakladom. Žal ji je usoda namenila hudo preizkušnjo, ki jo je delila tudi na facebooku med svojimi prijatelji in sledilci.


Na levi strani vidimo Nikki kako doji le 6 tednov starega sinka. Desna fotografija pa prikazuje njenega 6 mesečnega sinka, ki ga je prvič po dolgih 6 mesecih zopet podojila.

Mamica Nikki je morala zaradi raka hoditi na kemoterapijo. Visoke doze zdravil, ki so prehajala v njeno mleko, so ji onemogočila dojenje.

Ker pa je srčna mamica imela res močno željo po dojenju, ji je tudi to uspelo. Vsak dan kemoterapije je na nekaj ur črpala svoje mleko in ga na koncu zlila stran, ker je bilo preveč okuženo. To je počela, da ji mleka ni zmanjkalo, v kolikor bi ji zdravniki zopet dovolili dojiti.

Želja se ji je uresničila 35 dan po zadnji prejeti kemoterapiji. Zopet je lahko pristavila sinka in ga podojila. Mamica pravi, da je ni boljše odločitve kot ta, ki jo je sprejela in bi v enakih okoliščinah vse ponovila.

Da sin ni pozabil, kako se dojiti, ji je na pomoč priskočila prijateljica, ki je 1 – 2 krat na teden prišla k njej in ga podojila.

Svojo zgodbo deli z drugimi, da bi navdušila še druge in jim vlila moč in pogum, ter jim pokazala kaj vse se lahko naredi, če je le volja dovolj močna.

Kategorija:   Novice
Naslednji prispevek

19 mesečna deklica prosi za pomoč

5 marca, 2019 0