Thursday, April 25, 2024

Človeško telo res velikokrat zna sámo poskrbeti zase, saj je sestavljeno in deluje, kot bi narava do vseh potankosti predvidela skoraj vse naše potrebe in okoliščine, v katerih se znajdemo.
Med ženskimi reproduktivnimi organi je nožnica tista, ki je bolj izpostavljena zunanjim vplivom in s tem različnim poškodbam in okužbam. Zato je narava ustvarila zanjo samočistilni in obrambni mehanizem v obliki »dobrih« mlečnokislinskih bakterij – laktobacilov. Le-ti naseljujejo zdravo nožnico in fizično preprečujejo prekomerno razmnoževanje in vezavo škodljivih mikroorganizmov na sluznico nožnice, s tvorjenjem mlečne kisline pa ustvarjajo v nožnici rahlo kisel pH, ki je neugoden za razmnoževanje škodljivih bakterij.


Ko se zgodi, da je tam spodaj nekaj narobe, da peče, srbi… je to znak, da je naravna obramba vaše nožnice zatajila. Vzroki so lahko zelo različni, vendar pa za vsa vaginalna vnetja velja, da je porušeno ravnovesje v vaginalni mikroflori in s tem oslabljena njena obrambna sposobnost.

Pomagajte vaši nožnici, da se ubrani na naraven način: vaginalne tablete Vagilact NTC  so učinkovita kombinacija treh naravnih sestavin. Vsebujejo mlečnokislinske bakterije, mlečno kislino in sojine izoflavone. Z njihovo uporabo neposredno v nožnici v nekaj minutah vzpostavite kisel pH, omilite skelenje in zaustavite napad in razrast škodljivih bakterij, nožnico pa ponovno naselite z varovalnimi laktobacili.

Tudi v primerih, ko se uporabi zdravil ne moremo izogniti, z Vagilactom NTC naravi pomagamo ponovno vzpostaviti varovalno mikrofloro nožnice. S tem vsaj deloma popravimo opustošenje, ki je ostalo v nožnci po terapiji s protiglivičnimi zdravili oz. antibiotiki in v dodatno poskrbimo, da se vnetja nožnice ne bi ponavljala.

Vaginalne tablete Vagilact NTC so varne, primerne za vsa vaginalna vnetja in vse starostne skupine: najstnice, nosečnice in vse ženske v rodnem obdobju, menopavzi ali postmenopavzi. Dobite jih brez recepta v lekarnah in nekaterih specializiranih prodajalnah.

Naslednji prispevek

Anksioznost pogostejša kot poporodna depresija

6 marca, 2013 0