Wednesday, July 17, 2024

 


Ste v krogu družine in prijateljev dobili dojenčka? Presenetite novopečene starše glede na letni čas, v katerem se je rodil otrok.

 

Najprej pomislite, če lahko darilo kako personalizirate. Darila z osebno noto so namreč nekaj najlepšega, kar lahko poklonite.

Če mlade starše dobro poznate, zagotovo veste, kaj potrebujejo. Podarite nekaj uporabnega. Če imate že svoje otroke, razmislite, kaj bi v tistem času, ko se je rodil, prišlo prav vam. S tem ne boste zgrešili.

Čeprav se odpravljate na obisk zaradi novorojenčka, ni nujno, da je darilo zanj. Kupite nekaj mamici in očku ter ju tako razveselite. Verjemite, prav jima bosta že prišla objem in vedenje, da bo, četudi sta se kot starša znašla prvič in ne vesta kaj počneta, vse v redu.

Pri tem upoštevajte da sta starša otroku kupila že vse najnujnejše reči, igrač pa bo tekom odraščanja imel čez glavo. Podarite mu copatke, kapico, komplet majice in hlač, mogoče celo spalno vrečo. Če se bliža poletje, mu kupite klobuček. V zimskem času so odlična topla oblačila, še posebej kompleti, ki zagotovo ne bodo pristali na dnu omare.

Kategorija:   Darila za novorojenčke
Naslednji prispevek

Darilo za doječo mamico

22 avgusta, 2019 0