Sunday, May 26, 2024

Nekateri so mnenja, da je nevarna za zdravje, drugi, da je dokaz inteligence, tretji mislijo, da uničuje tudi najbolj trdne zveze, četrti smatrajo da je laž tako globoko ukoreninjena v človeški naravi in je pravzaprav bistvo vsakega človeka. Ne glede, kateri misli prikimavate, je dejstvo, da je laž, mnogo pogosteje kot si želimo priznati, del našega vsakdanjika. Naše ljubezenske zveze niso nikakršna izjema. Laži v zvezi pa ne spremlja vedno negativna konotacija. V kolikor vas najeda dvom ali povedati resnico ali ‘prirejeno’ resnico, pa ne zanemarite nekaj naslednjih nasvetov.


 

Število partnerjev

 

Situacija v kateri se lomijo kopja. Ali aktualnemu partnerju zaupati resnico ali naj resnico njegovim ušesom estetsko predelamo? Želele priznati ali ne, še vedno živimo v družbi, ki moške spolne podvige tolerira z navdušenjem, pri ženskah pa je resnica nekoliko bolj kruta. Priznati številne partnerje pa lahko moških načne njihovo samozavest pri posteljnih aktivnostih. Priznati večje število partnerjev? V tem primeru je bolje resnico nekoliko olepšati.

 

Priznati nezvestobo

 

Ne glede na razlog, ki je botroval nezvestobi, se v primeru priznanja ne boste izvlekle. Nezvestobo je zelo težko prikriti, zato je samo vprašanje časa, kdaj boste primorane priznati resnico. Niti v najhujši mori ne poskušajte ublažiti nastale situacije. Pričakujte buren odziv, mogoče celo spakira  kovčke. Mogoče bo zaprosil za nekaj časa, vendar je najbolje, da izve.

 

Vas je ob komentiranju velikosti njegovega ponosa malce zaneslo?

 

Če vas je zaneslo predaleč, na spolne akrobacije s tem fantom, oz. moškim v miru pozabite. V moškost se ne vtikajte (vsaj ne javno). Niti v jezi ne smete izdaviti, da je majčken, povprečen ali pa, da ste videli že precej boljše. Mogoče ga res živalsko privlačite in vam posmehovanje oprosti, pozabil pa zagotovo ne bo nikoli. Tudi, če ste povedali zgolj golo resnico, boste načeli njegovo samozavest, ki se bo kazala v slabših posteljnih izvedbah. Nikoli ne priznajte, da vas spolno ne poteši, izjemoma mu to lahko zaupate v daljši in trdnejši zvezi, ko ste dovolj zreli tudi za pogovore o seksualnih težavah in željah. Spodbujajte ga pri izpolnjevanju vaših želja in takoj postavite mejo, kaj želite in česa ne. Če ne gre, kaj še sploh delate z njim?

 

Nakupi dragih čevljev in oblačil

 

Vsi vemo, da se moški v modnih trgovinah zelo slabo počutijo. Prav tako bodo zelo težko tiho ob pogledu na številke izstavljenega računa. Nam seveda ni jasno, zakaj se pritožujejo nad našim novim spodnjim perilom, sandalom, oblekico,… vsaj je vse O.K., ali ne? Ali res mora vedeti koliko je vse skupaj stalo? Sploh ni slabo, če ob vprašanju o ceni, številke z računa prepolovite. Če mu slučajno zaupate realno številko, pa ne izzivajte s prepirom o ceni npr. LCD televizorja ali novih aluminijastih platišč na njegovem jeklenem konjičku.

 

Osvajanje s strani drugih moških

 

Noben moški na tem svetu, ne želi izvedeti števila moških, ki zapeljujejo njihove partnerice. Mogoče vas zapeljevanje vodi v skušnjavo, vendar mu tega nikoli ne priznajte. Takoj vas bo obtožil, da flirtate tudi vi. Obtoževanje pa se ponavadi ne konča najbolje.

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Uspešno testiranje nove zobne paste

17 julija, 2012 0