Monday, April 22, 2024


Ženske lahko s stimulacijo bradavičk dosežejo orgazem, v knjigi I Love Female Orgasm: An Extraordinary Orgasm Guide, trdita Marshall Miller in Dorian Solot. Z nežnim ljubkovanjem in dotikanjem oprsja, orgazem doživi skoraj odstotek žensk.

Pod preveliko oprsje se uradno šteje oprsje težje od tri kilograme (1,5 kilograma vsaka dojka). Dojke rastejo zaradi hormonskih sprememb in v kolikor se rasti ne da zaustaviti s pomočjo farmakoloških sredstev, pomaga zgolj operativni poseg.

Nekatere ženske (tudi moški) imajo tri ali več bradavic. Deformacija znana kot politelija, se najpogosteje pojavi pod samim oprsjem ali okoli pazduh. Niso boleče in na prvi pogled izgledajo kot madeži. Polimastijo imenujemo večje število dojk.

Moški, ki mislijo, da ženske bradavičke otrdijo samo ob vzburjenju, nimajo prav. Bradavičke so zelo občutljive na dotik in temperaturo, zato otrdijo tudi ob nižjih temperaturah in pod ozkimi oblačili.

Z največjim oprsjem v Evropi se lahko pohvalijo Angležinje, sledijo Danke in Nizozemke. Vsaka druga Angležinja nosi modrčke velikost D košaric.

Povečanje prsi je najbolj iskana estetska operacija na svetu. Sledijo liposukcija in korekcija ušes.

Največje naravno oprsje na svetu ima Američanka Annie Hawkins-Turner (v porno svetu poznana pod imenom Norma Stitz). Po podatkih iz Guinnesove knjige rekordov, vsaka dojka Kraljice oprsja tehta 12,6 kilograma. Annie oblači modrčke velikosti 140Z, ki so tudi največji modrčki na svetu.

Z največjim umetnim oprsjem se ponaša brazilska pevka Sheyla Hershey. Po devetih operacijah je dosegla velikost 75J, pravi pa, da se še ne misli ustaviti.

Bolečine v prsih lahko kažejo na težave s srcem, vratnimi vretenci, rebri, številna vnetja in pomanjkanje vitaminov. V kolikor se zbadanja pojavljajo neodvisno od menstruacij, je potrebno poiskati zdravniško pomoč.

Številne ženske nosijo neprimeren modrček, ki povzroča bolečine v hrbtu in samem oprsju.

Kategorija:   Novice, Seksi novičke
Naslednji prispevek

Ptičja gripa ni tako smrtonosna

13 junija, 2012 0