Saturday, April 13, 2024
Nekategorizirano
13 junija, 2012

Denar in astrološka ognjena znamenja

By 0 363 Views

Ognjena znamenja: denar je za to, da ga trošimo

Ognjenim znamenjem denar ne pomeni veliko, kljub temu pa so zelo iznajdljivi pri iskanju načina, kako ga zaslužiti.


Oven

Potrpljenje ni vaša lastnost. Prav zaradi pomanjkanja potrpljenja se vam lahko zgodi, da pogosto zaidete v finančne težave. Ko imate denar, se ne obremenjujete z razmišljanjem o varčevanju, nakupu nepremičnim ali manjših naložbah. Prav nasprotno kupujete vse povprek in počez. Če vas prijatelj zaprosi za posojilo, ga mu boste dali brez razmišljanja o roku vrnitve ali čem podobnem. Vaše denarno stanje niha med velikimi vzponi in nenadnimi padci. Ko se naenkrat znajdete brez denarja, se vam močno omaje tudi samozavest, toda hitro se spet postavite  na noge in izplavate iz finančnih težav. V vsakem trenutku imate na zalogi dovolj zamisli, kako denar zaslužiti, zato hitro napolnite izpraznjeni žep.

LEV

Radi ste opaženi in vedno se kažete v najboljši luči. Izbirate in kupujete samo najboljše: najbolj kakovostno obleko, najdražji parfum ali najelegantnejše čevlje. Za takšen način potrebujete veliko denarja, zato se vam pogosto dogaja, da precenite lastne zmožnosti in preveč zapravljate. Pomanjkanje denarja vas sicer spravi v slabo voljo, vendar  zaradi takšne “malenkosti” ne boste doživljali hujših psihičnih kriz. Nasprotno, vedli se boste, kot da se ni nič zgodilo. Samo najboljšim prijateljem boste priznali, da ste zabredli v finančne težave. Ker ste izredno šarmantni, se vam bo tudi v kritičnih trenutkih pokazala priložnost dobrega zaslužka.

STRELEC

Ekonomičnost in varčnost sta za vas popolnoma neznana pojma. Vedno znova ugotavljate, da je denar zato, da ga lahko trošite. Ko kupujete, niste nikoli pozorni na cene, pomembno je le, da vam je stvar všeč. O morebitnih finančno  črnih dnevih nikoli ne razmišljate. Ker ste zelo radodarni, radi kupujete darila. Čeprav zapravljate prek meja, v vaši denarnici le redko kdaj zavlada praznina. Zelo radi tvegate, zato se lahko brez dvoma spuščate v različne finančne manipulacije. Prepričani ste, da sreča spremlja le pogumne in da brez tveganja ni dobička. Če po naključju zaidete v finančne težave, boste brez pomisleka obiskali vse prijatelje in znance. Glede na to, da tudi sami pogosto posojate denar, vam bodo prijatelji brez razmišljanja odobrili dolgoročno posojilo.

Kaj pomeni denar za vodna znamenja, zračna znamenja ter zemeljska znamenja, si lahko preberete na spletni strani utrinek.si