Friday, December 8, 2023

Kateri je najbolj udoben spolni položaj pod tušem?


Odvisno od kadi, vendar je daleč najbolj udoben stoječ položaj. Z rokama se naslonite na steno, moški naj pristopi zadaj. Če imate možnost ogreti atmosfero, stopite pred ogledalo.

Ali moški radi vidijo, da se igrate z njihovimi bradavicami?

Odvisno. Nekatere dotiki ohlajajo, za druge so bradavice erogena cona. Preverite, če mu dotiki odgovarjajo, ter nadaljujte ali pa tudi ne.

Kater položaj je za orgazem najboljši?

Na srečo še nismo kloni, zato je to vprašanje za vsakega posameznika. Kljub temu pa je raziskava pokazala, da so reakcije najmočnejše takrat, ko je ženska na moškemu. V tem položaju je ščegetavček najbolj občutljiv in dosegljiv.

V katerem položaju najlažje dosežemo G točko?

Spet zelo individualno vprašanje. Pri večini žensk je najlažje dosegljiva v t.i. pasjem položaju.

Koliko predigre je potrebno za vlažno vagino?

Predigra je zagotovo najbolj pomemben del vsakega spolnega odnosa, zato si je zanjo vredno odtrgati nekaj več časa. Večina raziskav je enotnih in pravijo, da ženska najbolj uživa, če ste pred tem vsaj 15 minut časa namenili predigri.

Kako lahko preprečimo prezgodnji izliv?

Menjajte položaje. V tem času moški spet lahko ‘zajeme sapo’, obenem pa boste doživeli zelo dinamičen spolni odnos.

Zakaj se moški zbujajo v ‘erektivnem’ stanu?

Jutranja erekcija je normalna naravna reakcija. V jutranjih urah je vsebnost moškega spolnega hormona testosterona najvišja.

Je masturbacija po spolnem odnosu sprejemljiv pojav?

Masturbacija po spolnem odnosu je povsem normalen pojav, saj spolnost dodatno povečuje seksualen apetit. Več kot seksate bolj boste vzburjeni.

Kateri je najboljši položaj, če je ženska precej nižja?

Kljub temu, da imamo Slovenci dober rek, da se v postelji vse ‘zgliha’, pa lahko razlika v višini predstavlja določeno omejitev. Najbolj primerni položaji pri razliki v višini so ženska na moškem, ali položaji od zadaj.

Zakaj imajo ženske po orgazmu občutek, da jim bo ušlo?

Občutek tiščanja na malo potrebo je po spolnem odnosu povsem normalna reakcija, skrivnost pa se skriva v G točki, ki se nahaja zelo blizu mehurja. Velikokrat ženske, ob polnem mehurju, v spolnem odnosu ne morejo sproščeno uživati.

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Kolesarji živijo dlje

4 septembra, 2013 0