Wednesday, February 28, 2024
6 maja, 2022 SPONZORIRANA OBJAVA

Dobra profilna fotka ti lahko spremeni življenje – spoznaj svojo sorodno dušo prek aplikacij

By 0 716 Views

Vsaka oseba je edinstvena in čudovita na svoj način. To, ali smo čudoviti tudi drugim, je odvisno tudi od tega, kako nas vidijo in ocenijo oni. Vaša profilna fotografija na družbenih omrežjih predstavlja vas in vaš značaj – vsak si želi, da bi bilo le iz profilne fotografije mogoče razbrati kar največ informacij o osebi. Če je posameznik slikan nekje v naravi, hribih ali na kolesu, nam pove, da je oseba rada aktivna, fotografija z družinskimi člani predstavlja družinskega človeka, fotografija s hišnim ljubljenčkom pa kaže na ljubitelja živali.


Kaj pa, kadar se vam zaradi napačne profilne slike izmuzne zmenek s sorodno dušo? Poskrbite, da vas bo vaša profilna slika prikazala kar najbolje, s tem, da se držite nekaj splošnih načel.

Bodite v ospredju

S svojo pristnostjo izstopajte na vsaki fotografiji. Profilne fotografije morajo odražati osebo, kolikor je to seveda le mogoče. Z vašo sliko lahko sporočite, da ste ljubitelj športa, kuhinje, glasbe ali potovanj. Pozabite na sebke, narejene v kopalnici ali sliko v ogledalu. S pametnimi telefoni lahko sedaj uredite prostoročno fotografiranje in si s tem zagotovite veliko boljše fotografije. Četudi je tema ali slabša svetloba, lahko vseeno posnamete zanimive fotografije. Kakovost fotografije je najpomembnejša, saj nikogar ne zanimajo meglene in motne slike. Poleg same kakovosti bodite pozorni tudi na ozadje in različne lokacije – pestrost je točka v vaš prid.

Serija narejena za fotografiranje kadarkoli v dnevu

Naredite svoje najboljše profilne fotografije kar z enim izmed telefonov Samsung Galaxy S22 serije. Na voljo imate kar tri telefone – modele Galaxy S22, S22 + in Galaxy S22 Ultra 5G. Vsi modeli Galaxy S22 serije nudijo novo funkcijo Nightography, ki omogoča snemanje fotografij in videoposnetkov kadarkoli v dnevu, tudi ob šibki svetlobi. Vsak telefon serije je opremljen z najnovejšim 4nm procesorjem, ki zagotavlja brezhibno delovanje tudi v najbolj zaposlenih dneh.

Zasloni so opremljeni z dinamičnim AMOLED 2x, zato lahko igrate igre ali gledate vsebine z najboljšo izkušnjo doslej. Ne glede na to, ali izberete vrhunski 15,39 centimetrski (6,1-palčni) zaslon Galaxy S22,  16,65 centimetrski (6,6-palčni) zaslon Galaxy S22+ ali največji 17,3 centimetrski (6,8-palčni)  zaslon Galaxy S22 Ultra – vsi so izdelani s tehnologijo inteligentnega Vision Booster, ki samodejno prilagodi zaslon glede na osvetlitev v okolju ter tako poskrbi za najboljši možni pogled na vsebino tudi pri močni sončni svetlobi. Celotna serija je podprta z do štirimi generacijami nadgradenj operacijskega sistema Android.

Vsa moč in vrhunska tehnologija sta podprti z izredno zmogljivo baterijo. Galaxy S22 Ultra nudi baterijo kapacitete kar 5.000 miliamperov, ki zdrži več kot en cel dan. S super hitrim polnjenjem 45W pa lahko le po 10 minutah polnjenja že snemate več kot 50 minut videa. Galaxy S22 je izdelan z robustno celodnevno baterijo s 3.700 miliamperov in 25 W hitrim polnjenjem, Galaxy S22+ pa ima izjemno zmogljivo baterijo s 4.500 miliamperov, ki lahko z enim polnjenjem zdrži celo dlje kot en dan. Tudi Galaxy S22+ ponuja 45W super hitro polnjenje.

Tisto, kar je pri profilnih slikah najpomembnejše, je kakovost same kamere na napravi. Telefona S22 in S22+ imata na zadnji strani širokokotno kamero s 50 MP, telefoto kamero s 10 MP in ultra široko kamero z 12 MP. Na sprednji strani pa se nahaja še 10 MP selfi kamera.

Galaxy S22 Ultra ima celo pet kamer. 12 MP ultraširokokotno kamero, 108 MP širokokotno kamero, 10 MP telefoto kamero s 3-kratno optično povečavo, 10 MP telefoto kamero z 10-kratno optično povečavo in sprednjo kamero za selfije s 40 MP.

Kot pika na i, pa se v telefonu Galaxy S22 Ultra 5G skriva še vgrajeno S Pen pisalo, ki je najhitrejše in najbolj odzivno S Pen pisalo, kar jih je Samsung kdaj izdelal. Vsak premik daje naraven občutek, kot da bi pisali s črnilom po papirju. Ideje, ki jih zapišete pa se hitro pretvorijo v čitljivo pisavo. Z S Pen pisalom je S22 Ultra več kot le telefon, saj nudi nove načine vsakdanje rabe telefona. Z njim lahko uredite vaše fotografije tik pred samo objavo.

Še več

Več o družini S22 si preberite na spletni strani Samsung. O modelu S22 Ultra preberite na https://www.samsung.com/si/smartphones/galaxy-s22-ultra/, za modela S22 in S22+ pa https://www.samsung.com/si/smartphones/galaxy-s22/.

Samsung vam ponuja še številne ugodnosti. Samsung Lounge program lojalnosti v aplikaciji Samsung Members, vam prinaša popuste, prednosti in številna presenečenja, ki so le del posebnega programa, zasnovanega na način, da vam izrečejo zahvalo za zaupanje. Novi ali obstoječi uporabniki lahko neomejeno izkoriščate številne promocijske ponudbe v obdobju dveh let po aktiviranju računa.

Vse informacije o nastavitvi računa, registracije, trenutnih ugodnostih in pravilih uporabe si preberite na https://www.samsung.com/si/offer/members-lounge/.

 

Kategorija:   Zanimivosti
Naslednji prispevek

To je vprašanje, ki razdvoji ogromno parov

13 junija, 2022 0