Thursday, February 22, 2024
13 maja, 2021

Dojenčki, rojeni v teh astroloških znamenjih, največ jokajo

By 0 2212 Views

Vsaka mama si želi, da bi bil njen dojenček miren in zadovoljen. Ampak dejstvo je, da dojenčki včasih pač jokajo. Ker so lačni, ker je treba zamenjati pleničke, ker jih kaj boli, ker se počutijo neugodno in neudobno ali včasih tudi preprosto zato, ker jim je dolgčas.


Najprej je seveda treba ugotoviti, kaj je razlog, da vaš dojenček joka in ga čimprej rešiti. Obstaja pa ogromno raziskav, ki kažejo na to, da so dojenčki, ki so rojeni v določenih astroloških znamenjih, bolj nagnjeni k temu, da veliko jokajo, kot ostali. Katera znamenja so to?

Oven

Ovni so zelo čustveni ljudje, kar lahko opazimo že pri dojenčkih. Vznemiri jih lahko že najmanjša stvar, ki nu popolnoma običajna – takšna, kot so je vajeni. Pogosto so takšni dojenčki (pa tudi starejši otroci) tudi izjemno trmasti in bodo z jokom skušali doseči tisto, kar si želijo.

Devica

Če je vaš dojenček rojen v znamenju device, je zelo možno, da bo veliko jokal. Tudi device so izjemno čustvene in občutljive.

Ribi

Dojenčki, rojeni v tem astrološkem znamenju, niso radi sami. Nenehno si želijo biti v družbi ljudi, pa četudi spijo. Samo, da čutijo vašo bližino in v ozadju slišijo vaš glas. Se vam kdaj zgodi, da vam dojenček zaspi v naročju, potem pa ga nežno in tiho položite v otroško posteljico, a se takoj zbudi in začne jokati? No … to je to.

Če vaš otrok joka zelo pogosto in ne veste, zakaj, se seveda posvetujte s pediatrom. Lahko, da gre za popolnoma normalen jok, možno pa je tudi, da dojenček z jokom izraža še marsikaj drugega.

https://www.bambino.si/kaj-nam-sporoca-dojenckov-jok.html

Kategorija:   dojenček