Friday, December 8, 2023
13 junija, 2012

Doživite vrhunec brez seksa

By 0 1185 Views

Pravljica za lahko noč


Prosti čas s partnerjem preživite s pripovedovanjem zabavnih, umazanih erotičnih zgodbic. Erotične zgodbe nudijo psihološko stimulacijo in vas pripeljejo do novih idej, s katerimi začinite igrice v postelji. Ni nujno, da je pripovedovanje zgodbic vezano samo na vašo posteljo, lahko so del telefonskega pogovora, pisma ali e-maila.

Če je vaša domišljija omejena, ali se vam je zgolj neugodno izmišljati zgodbo, tematiko izbrskajte na internetu ali v revijah. Nasvet, ki ga morajo upoštevati moški, ker ženskam psihološka stimulacija in sanjarjenje pomenita najvažnejši del predigre. Pripovedovanje zgodb je zanimiv način erotizma, ki vodi do obojestranskega užitka.
 

Erotična masaža

V primerjavi z drugimi masažami je erotična seksualno stimulativna in vandar enako sproščujoča. Strokovnjaki pravijo, da prav erotična masaža največkrat zaide na pladenj partnerskih želja.

Pri masaži partnerja obstaja nekaj osnovnih pravil. Masirajte s počasnimi, nežnimi in erotičnimi gibi. Ne hitite, vzemite si čas in uporabite dišeče olje za masažo. Olja v kombinaciji s sočutnimi gibi delujejo kot afrodiziak. V zatemnjenem prostoru, s prižganimi svečkami v katerem igra nežna glasba, boste poskrbeli za prijetno erotično vzdušje.

Masažo vročih točk pustite za druge priložnosti, osredotočite se na masažo drugih delov telesa. Ne pričakujte masaže po tistem, ko ste jo nudili. Masaža izrazito sprosti telo in duha, ter poleni čute, zato je ne pričakujte od osebe, ki je masažo ravno prejela.

Medsebojno dotikanje teles sprošča endorfine, ki izboljšujejo razpoloženje.
 

Igranje različnih vlog

Vživite se v različne vloge, ki v spolnosti nudijo številne možnosti, četudi ste v dojemanju erotike bolj konzervativne narave. Igra bo precej razširila vaše meje.

Ženske bo igranje dodatno vzburilo, če boste v igro vključili kostume. Igra jim bo zagotovo všeč, saj uživajo v šminkanju in preoblačenju.
 

Halo, halo

Oblika telefonskega seksa je zelo priljubljena pri paru, ki zaradi objektivnih okoliščin živi ločeno. Za popestritev spolnega življenja ni potrebno odpotovati, ali se odseliti, preprosto odidite v drugo sobo. Naš sluh je izrazito občutljiv na erotične tone. Globoko dihanje, stokanje in zapeljiv pogovor nas pripeljejo do močnega seksualnega vzburjenja.

Telefonski seks nudi veliko svobode, ker ste sami v sobi in se lahko prepustite masturbaciji. Pazljivo izberite temo pogovora, da se zapeljiva erotična pravljica ne sprevrže v prepir.
 

Skupno samozadovoljevanje

Samozadovoljevanje s partnerjem je ena najintimnejših erotičnih igric, ki jo lahko doživita ljubimca. Vseeno je potrebno zagotoviti vzdušje, ki bo zagotavljalo dovolj sproščenosti med partnerjema. Samozadovoljevanje pred drugo osebo ni nikoli lahko, ko pa se uspeš rešiti moralnih zadržkov, nudi obilo užitkov in pripelje do občutka močnejše povezanosti med partnerjema. Zelo radi bi se spustili v igrico skupnega samozadovoljevanja, vendar se ne sprostite dovolj? Zasenčena svetloba in kozarček dobre kapljice vas bosta osvobodila začetne treme in vas popeljala do nepozabnih erotičnih doživetij s svojim partnerjem.

Obstaja mnogo načinov, kako prestopiti prag enoličnega seksa. Omenjeni predlogi so le kamenček v mozaiku erotizma, ki vas lahko spodbudijo k izmišljanju lastnih erotičnih igric. Bodite ustvarjalni pri načrtovanju »posteljnih« avantur in za vedno preženite dolgčas iz vaših spalnic
 

Kategorija:   Nasveti
Naslednji prispevek

Ali vas vaš mož vara?

13 junija, 2012 0