Wednesday, February 28, 2024

Se kdaj vprašaš, če boš zmogla? Se morda kdaj počutiš osamljeno in se v kopici porajajočih vprašanj ne znajdeš? Zate smo pripravili odličen dogodek, na katerem se boš praktično opolnomočila glede vsega kar potrebuješ za uspešen začetek materinske poti.
Na dogodku boš spletla 150 novih prijateljskih vezi, s katerimi boš lahko tudi v prihodnje delila najlepše trenutke materinstva in v težjih trenutkih našla oporo. Poskrbeli smo za odlične strokovnjake na enem mestu, dinamičen dogodek s praktičnimi delavnicami, na katerem bomo tudi dobrodelni – s plačilom kotizacije boste pripomogle k nakupu novega ultrazvoka za Porodnišnico Postojna. Pozabili pa nismo niti na najbolj “šik” pogositev!


Te zanima kaj vse boš izvedela? Naj ti izdamo nekaj skrivnosti. Če ste mamice prvič, verjetno še niste negovale majhnega čarobnega popka, kajne? Pripravili smo delavnico, kjer se boste preizkusile v nameščanju lupinice, izvedele zakaj včasih pleničke prepustijo, kako poskrbeti za brezskrbno dojenje in kako rokovati v primeru, da le-to ne steče gladko, kako poskrbeti za finančno varnost družine ter izvedeli vse o skrbi najmanjših zobkov. Ob prihodu “majhne štručke” pa ne smete pozabiti nase, zato vas bomo razvajali s super kozmetiko in vas na koncu pobožali s praktičnimi darilci za vas in vaše malčke.
Okrogli trebuščki so mreženja za bodoče mamice, s strokovnimi predavanji in delavnicami. Interaktivne delavnice so namenjene praktičnemu reševanju izzivov, s katerimi se srečujejo mamice, prav tako pa pridobivanju znanja in iskanju odgovorov na vprašanja, s katerimi se ubada vsaka “srečka nosečka”.
Vse prisotne bo nagovoril strokovni pokrovitelj Porodnišnica Postojna s podpornikom Okroglih trebuščkov, letošnjim prejemnikom naziva “Moj ginekolog leta 2019”, Aleksander Merlo, dr. med., spec. ginekologije in porodništva, ki je v svoji več kot 35-letni delovni praksi, na svet pospremil več kot 15.000 novorojenčkov. S kotizacijo v višini 10 EUR pomagate Porodnišnica Postojna k nakupu novega ultrazvoka!


Kotizacija za dogodek znaša 10 €. S kotizacijo pomagate Porodnišnici Postojna k nakupu novega ultrazvoka! Prijava na dogodek in plačilo kotizacije sta obvezna za udeležbo na dogodku. Število mest je omejeno. Prijavite se na https://www.okroglitrebuscki.si/si/dogodki/.

Naslednji prispevek

Sreča v trebuščku

7 junija, 2019 0