Friday, April 19, 2024

Najin namen je predvsem usmerjati sina v šport in zdravo življenje. Jan bi najraje videl, da bi se Mark navdušil za nogomet ali hokej, sama pa sem bolj pristašica plesnih ritmov in zato upam da se bo tudi Mark našel v teh vodah. Če pa se bo zgodilo, da bo  pokazal zanimanje še za kakšno drugo dejavnost, mu bova z veseljem prisluhnila. Glede na to, da zelo rad gleda slike na stenah predvidevamo, da bo kar bolj umetniška duša.


Moj glavni cilj je, da zaključim šolanje na Falulteti za socialno delo in se zaposlim, Janov pa da se vpiše na magisterij in ga tudi uspešno konča. Naša skupna želja pa je ta, da bomo vsi zdravi, da se bomo imeli radi, da bomo čim več v gibanju, če pa nam bo vmes uspelo še zaživeti v svoji hiški, bomo še toliko bolj veseli. Čez čas imamo namen še malo povečati našo družinico in Marku priskrbeti še kakega bratca ali sestrico. Sama imam namen imeti vsaj tri otroke, toda Jan vztraja samo pri dveh, tako da bo glede tega še kar zanimivo..toda nikoli se ne ve kaj bo prineslo življenje.

Glede na to da sva starša postala zelo mlada, imava zelo malo prijateljev ki že imajo otroke, prav zato pa bi radi navezali stik še s kakšno družinico za kakšen skupni piknik, sprehod ali zgolj klepet.

 Na spletno stran bambino.si sem prišla povsem naključno, ko sem na internetu iskala informacije na temo nosečnost. Iskalnik je našel kar nekaj zadetkov, toda najbolj me je pritegnila prav stran Bambina, kjer sem našla vse kar sem želela izvedeti na temo nosečnosti, poroda in novorojenčka. Na Bambino forumu sem spoznala nekaj imenitnih ljudi, s katerimi vsakodnevno delimo svoja mnenja, »kofetkamo«, se zabavamo, skratka, smo postali pravi prijatelji brez  katerih si ne znam predstavljati dne.

Kategorija:   Družina in finance, Novice
Naslednji prispevek

Dominanti moški odbijajo ženske

13 junija, 2012 0