Wednesday, May 29, 2024

Tako kot že več kot dvajset let, nas tudi letos v temna, hladna jutra spremlja mali zeleni sonček: Algea , alga klorela. Prihaja iz najbolj s soncem obsijanih krajev na svetu in je med vsemi zelenimi rastlinami najbolj bogata z uskladiščeno sončno svetlobo: klorofilom. Ponuja nam pravo bogastvo drugih hranil, ki jih potrebujemo vsak dan tudi zdaj, ko so naši vrtovi zmrznjeni in pobeljeni s slano.


V našem telesu namreč vsak dan propade 50 do 70 tisoč milijard celic, ki jih nadomestijo nove. Telo se neprestano izgrajuje, čeprav mi tega sploh ne opazimo. Gradbeni material za nove celice je hrana, ki jo pojemo. Če je kvalitetna, so tudi naše celice dobro zgrajene, kadar česa primanjkuje, pa so šibke ali pa vsi procesi v njih ne delujejo najbolje. Prav pozimi zato večkrat zbolimo, saj imunski sistem podleže zaradi pomanjkanja kvalitetnih hranil.

Že samo 9 tablet Algee na dan zadošča, da se počutimo polni energije, podpremo delovanje svojega imunskega sistema ter pripomoremo k preprečevanju slabokrvnosti , saj je Algea vir železa. Najdete jo na policah vsake lekarne in v naši spletni trgovini.

Uživajte Algeo, ostanite zdravi, vnesite sonce v zimske dni!

Kategorija:   Novice, Splošno zdravje
Naslednji prispevek

Kako do ženske ejakulacije?

17 januarja, 2014 0