Tuesday, September 26, 2023
Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 2]

Materiali iz katerih so obročki izdelani:


  • Usnje: se enostavno namesti ali odstrani iz penisa ali mod, zato je primeren za začetnike
  • Kompaktni obročki: so izdelani iz trde plastike ali kovine in so namenjeni uporabi pred popolno erekcijo. Če erekcija preseneti, se jih lahko odstrani šele ko se kri iz penisa vrne v ostale telesne organe.
  • Povezovalka mod: kot že samo ime pove, so ti obročki namenjeni prevezovanju mošnje. Namenjeni so predvsem proti prezgodnjemu izlivu.
  • Vibracijski obročki: pa so zagotovo najbolj priljubljene igračke iz te skupine izdelkov. Materiali iz katerih so narejeni so mehki in prožni, poleg samega obročka pa je nanj pritrjena še vibracijska kroglica. Njihova uporaba je široka: lahko se ga namesti na glavico, na prepucij, lahko se uporablja kot stimulator ščegetavčka,…Izbira obročka je vaša. Bodite pozorni, da obroček po tridesetih minutah odstranite. Tako boste zagotovili, da bodo brecili in ostalo tkivo dobili dovolj kisika, ki je pomemben za ohranjanje zdravih celic.

Obročka se ne sme uporabljati v primeru anomalij ali poškodb moških spolnih organov. V primeru diabetesa, jemanja zdravil za redčenje krvi, hemofiliji… se o uporabi obročka posvetujte s svojim zdravnikom.

Komentarji
Kategorija:   Novice, Spolne igračke
Naslednji prispevek

Testosteron povezan z dolžino življenja

27 septembra, 2012 0