Monday, April 22, 2024

Partneričine noge


V kolikor je vaše telo objeto s partneričinimi nogami, obstaja verjetnost, da se počutite premalo svobodni. Mogoče z ljubljeno osebo ne morete zadovoljiti svojih fantazij ali pa se zaradi njene dominacije počutite odrinjene v kot.

Seks s šefom

V vašem življenju dominirata delo in ljudje s katerimi delate. Šef vas mogoče podzavestno spolno privlači, vendar o spolnosti z njim sanjate zaradi neuspešno opravljenih delovnih obveznosti, ki vas čakajo na delovnem mestu.

Masturbacija

Sanje povezane s samozadovoljevanjem so dokaj pogoste. V glavnem kažejo na potrebo po pozornosti in željo po večjem razburjenju. Če v sanjah masturbirate v prisotnosti druge osebe, podzavestno želite s partnerjem deliti tisto o čemur sanjarite. Sanje v katerih se znajdete skupaj s partnerjem pomenijo, da med vama obstajajo določene skrivnosti in ovire.

Trojček

Pomeni, da želite globlje raziskati svojo seksualnost. V sanjah kjer je tretja oseba istega spola, lahko kaže na homoseksualno orientiranost ali željo po prepovedanemu. V resničnem življenju pa še niste pripravljeni za ta korak.

Sadje

Sadje, ki ga poskušat pa vendar ne morete doseči pomeni, da s svojim spolnim življenjem niste zadovoljni. Sanje v katerih sadje odtrgate pa pomenijo možnost proste izbire v postelji, lahko pa je tudi samo simbol ženskih spolnih organov.

Prisluškovanje

Sanje v zaprtih prostorih v katerih prisluškujete drugim ljudem pomenijo, da se počutite izključeni iz partnerjevega življenja. Alternativno lahko pomeni strah pred priznanjem lastnih spolnih nagnjenj.

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Solarij povzroča različne vrste kožnega raka

4 oktobra, 2012 0