Tuesday, May 21, 2024
13 junija, 2012

Facebook »družinski« detektiv

By 0 1140 Views

Naj bo veza še tako trdna in zaljubljenost med partnerjema še tako močna, vedno obstaja verjetnost za kanček suma. Običajno zgolj zamahnemo z roko in težavo rešimo s pogovorom, če pa paranoja postane prehuda vsak partner ne izbira sredstev, da zadovolji svojim frustracijam.


Za zasledovanje svojega partnerja lahko uporabimo nekaj metod. Kljub vsem so nekatere uspešnejše od drugih, odlično izvedene pa lahko potrdijo mogoče transgresije nezvestega partnerja, ali pa ga rešijo morebitne krivde in skupno življenje se nadaljuje kot da se ni nič zgodilo.

Za začetek lahko za dragim vohunite preko Facebooka. Se sprašujete kako? Zelo enostavno. Ustvarite lažni profil in dragega zaprosite za prijateljstvo, pred tem pa seveda za prijateljstvo zaprosite njegove prijatelje. Nekaj njih bo prijateljstvo sprejelo, zato bo partner mislil, da se od nekje poznate. Še preden izgovorite Facebook boste izvedele ali vaš dragi flirta z dekleti preko svetovnega spleta ali ne.

Učinkovit način preverjanja zvestobe vašega partnerja je preverjanje klicev njegovega mobitela. Ne verjemite pravljicam, da moški brišejo inkriminirajoča sporočila, njihovi možgani enostavno ne dojamejo možnosti vašega vohunjenja, zato so vsi obremenilni dokazi shranjeni v njegovem »inboxu«.

Ko se dragi odpravi tuširati, vzemite njegov mobitel, ter preverite sporočila in maile. Če najdete obremenilne dokaze mu s čisto vestjo napovejte vojno.

Na pomoč naj priskoči prijateljica


Za vohunsko nalogo in preverjanje partnerjeve zvestobe, zaposlite svojo najboljšo prijateljico. V soboto se partner dogovori preživeti večer s svojimi prijatelji. Ko zaloputne vhodna vrata vajinega stanovanja naj v akcijo vskoči vaša prijateljica. Naj bo zasledovanje del zabavne detektivke.

Če se izkaže, da je resnično odšel s prijatelji na pivo, ni razloga za skrb. Če se je na samotnem mestu srečal z zapeljivo opravljeno mladenko, se brez opravičila priplazite v njuno bližino in spremljajte njune reakcije.

Pri tem se lahko pridruži vaša prijateljica, ter se prosto sprehodite do njiju. Izgovorite se, da ste se s prijateljico dogovorile za pijačo, prisedite in drugi daste točno vedeti, kdo ste in kaj pomenite v njegovem življenju. Razkurite se doma, prava dama ne dela javnih scen.

Izkoristite gužvo

Vrnimo se cyber špijonaži. Če uporabljata isti računalnik, lahko vstopite v vse njegove »online« profile brez gesla za njih. Na internetu se nahajajo številni programi za dekodiranje gesel, eden boljših je program z imenom »Cain and Abel«.

S tem programom boste z lahko vstopili v vse »online« profile, ter tako preverite sporočila sumljivih vsebin. Lahko stopite krak dlje in se z dekletom s katerim si dopisuje vaš dragi pogovarjate v njegovem imenu. Na ta način boste izvedeli kako globok je njun odnos.

Vseeno je potrebno poudariti, da ne bodite preveč paranoični in zaupajte svojemu partnerju. Za konec, velikokrat je bolje živeti v neveri, prevelika sumničavost pa vas lahko nepotrebno povsem izčrpa. Poudariti je potrebno, da so nekatere metode tudi nezakonite; vdiranje v njegov Facebook profil; zato imate lahko na koncu številne težave brez kakršnekoli koristi.

Mogoče vas zanima še:

S predigro razplamtite strasti
Prvi zmenek
Kako s poljubom ločiti princa od žabca?
Ali vas mož vara?
Mame samohranilke želijo samo seks

Kategorija:   Nasveti
Naslednji prispevek

Bi imele ljubimca? Zakaj pa ne!

13 junija, 2012 0