Thursday, May 23, 2024

ZAVAROVANJE, VARČEVANJE IN INVESTIRANJE

FLEKS ZA MLADE bo vašim otrokom pomagal pri uresničevanju njihovih sanj, vam pa omogočal mirno spanje. V okviru FLEKSA ZA MLADE boste namreč življenjsko zavarovani, otroku pa boste z varčevanjem, ki je sestavni del zavarovanja, zagotovili finančna sredstva za odraščanje. Otrok je na polici nezgodno zavarovan, kar pomeni, da odpade vsakoletna skrb za ureditev tovrstnega zavarovanja ob začetku novega šolskega oziroma študijskega leta. FLEKS ZA MLADE omogoča zavarovanje in varčevanje že s 25 EUR mesečno. Poleg rednih obročnih vplačil pa omogoča tudi investiranje dodatnih enkratnih zneskov ves čas trajanja zavarovanja. Prav zato FLEKS ZA MLADE ni le kombinacija zavarovanja in varčevanja, temveč tudi investiranja. Ker zavarovalna doba ni vnaprej določena, je sklenitev zavarovanja enostavnejša. O tem, kdaj bo izstopil iz zavarovanja, bo otrok lahko odločal kasneje, glede na bodoče potrebe in finančne zmožnosti. FLEKS ZA MLADE lahko postane otrokov sopotnik za vse življenje.


PRILAGAJA SE VAM – VSE ŽIVLJENJE

Poglavitna prednost zavarovanja FLEKS ZA MLADE je njegova fleksibilnost. Ta vam omogoča prilagajanje zavarovanja otrokovim potrebam ter vašim željam in zmožnostim. Poleg prilagodljivosti vplačil, izplačil in naložbenih možnosti, FLEKS ZA MLADE omogoča možnost zamenjave zavarovane osebe med trajanjem zavarovanja, kar je novost na slovenskem trgu.

Prav navedena lastnost je tista, ki otroku omogoča, da ga FLEKS ZA MLADE lahko spremlja vse življenje. Z dopolnitvijo 26. leta starosti namreč lahko otrok na polici prevzame tudi vlogo zavarovane osebe.

 

KAKO DO FLEKSA ZA MLADE

FLEKS ZA MLADE lahko sklenete v vseh poslovalnicah Zavarovalnice Triglav ali pri našem zavarovalnem zastopniku oz. svetovalcu. V poslovalnicah in na prodajnih mestih Zavarovalnice Triglav so vam na voljo informativne brošure.

Vedno pa lahko pokličete tudi na brezplačno telefonsko številko 080 555 555.  Vse informacije o FLEKSU smo pregledno in jasno zapisali tudi na spletni strani. Če boste pokukali na povezavo, pa vas čaka tudi posladek – potegujete se lahko za privlačno  nagrado.

Andreja Pelc
Izvršna direktorica za trženje osebnih zavarovanj
Zavarovalnica Triglav, d.d.

Kategorija:   Družina in finance, Novice
Naslednji prispevek

Psevdocieza – namišljena nosečnost

13 junija, 2012 0