Monday, June 17, 2024

Psihologi so mnenja, da je s svojim telesom zadovoljnih zelo malo žensk. Številne, še posebej v času ko je tu obdobje kopalnih kostimov, to tudi javno priznajo. Današnji pari, kljub temu da se dobro poznajo, za domačimi štirimi stenami zelo redko hodijo pomanjkljivo oblečeni. V javnosti je zgodba povsem drugačna.


Moški želiji tisto kar vidijo in ne pričakujejo kakšnega drugega presežka. Ženske se zavedajo, da je moške zelo enostavno zapeljati že s preprostim zapeljivim pogledom, ko pa pride čas za striptis, pa nastane panika. Zato ne preseneča pritoževanje moških, katerih ženske se predajajo zgolj v temi in skoraj ne vedo kako izgledajo.

Prinašamo vam nekaj predlogov, ki vam bodo pomagali prebroditi krizo golote pred partnerjem. Konec koncev je pomembneje kaj si misli on, kot ostali.

Pozitivne misli

Se boste slekle ali ne, je odvisno od vaših misli. Samozavestne in pozitivne misli, vas bodo tudi v najgrših oblačilih navdajale z mislimi najlepše ženske na svetu. Pozitivne misli in samozavest se bosta izražala na vaši osebnosti, ter vam dala potreben pogum za striptis pred vašim partnerjem.

Poudarite vam ljuba področja

Vsaka ženska, tudi če ni zadovoljna sama s sabo, ima del telesa, ki ji je še posebej všeč. Oči? Poudarite jih z maskaro. Lasje? Razpustite jih in očarajte slabšo polovico. Oprsje? Pokažite jih. Ne glede kateri anatomski predel boste poudarile, boste stopile korak stran od predela, ki vas najmanj navdušuje. Indijska seksologinja Reene Kapor pravi, da moški v postelji ne opazijo ženskih pomanjkljivosti ampak se osredotočajo na dele telesa, ki jih še posebej privlačijo.

Pomoč

Odkrijte najboljši način za prikrivanje vaših pomanjkljivosti. Erotično spodnje perilo je med žgečkljivimi posteljnimi igricami čudodelna oprava. Svilen šal je enkraten dodatek. Z erotičnimi kombinežami ali majicami pa tako ali tako ne morete zgrešiti. Če vas je sram golote, pustite kakšno krpico, moške to še bolj privlači.

Lepotni triki

Večina žensk si ne more privoščiti lepotnih terapij, vendar v kolikor imate priložnost jo izkoristite. Za lepši videz pa lahko veliko naredite same: depilacija in masaža z aromatičnim oljem bosta vašo kožo odela v erotični sijaj. Ne pozabite na parfum. Moške privlačijo dišeči lasje in telo. Ne pozabite, da je spolnost izkušnja za vsa čutila. Trik, ki vedno vžge je šminka za ustnice. Ne uporabite preveč napadalne barve, kljub temu pa naj bo dovolj agresivna da poudari vaš seksapil.

Luč

V kolikor sramežljivosti ne morete odpraviti, zasenčite luči. Lahko uporabite tudi sveče. Dejstvo je, da v takšni atmosferi strasti samo še rastejo. Čez dan naj prostor osvetljuje sonce, ponoči izberite aromatične svečke. Seksolog Swati Sharma pravi, da so ženske po naravi sramežljive, zato je pri dnevni svetlobi težko pričakovati popolno sprostitev zavor. Prav zato so zasenčene luči idealna rešitev. So erotične in opogumljajo. Na koncu boste odvrgle odvečna oblačila in uživale v prvinskem užitku. 

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Ženske privlači…

7 julija, 2014 0