Wednesday, June 19, 2024
13 junija, 2012

Hoodia EasySlim – Revolucija na področju zaviranja apetita

By 0 953 Views

Želim izvedeti več o obližih Hoodia EasySlim.


Izdelek, ki vam ga predstavljamo odpravlja debelost tam kjer nastane, pri njenem izvoru. Danes povprečen slovenec v telo dobi tudi do 70% več kalorij kot pred 30 leti. Odvečni kilogrami nastanejo zaradi ovdečnega vnosa kalorij – enostavno – danes večina izmed nas poje preveč. Poleg tega je tudi hrana drugačna, vsebuje več nasičenih maščob, soli in umetnih ojačevalcev okusa.

Kaj pa, če bi lahko svoj apetit kontrolirali. Kako bi se počutili, če enostavno nebi bili več lačni? Predstavljajte si, ostanejo vam le še zdravi obroki. Zajtrk, kosilo, večerja. Vmes pa nobene želje po tablici čokolade, hitro pripravljenemu sendviču, sladkarijah… Tudi med obrokom je vaš apetit manjši. Namesto, da se pretirano najemo, pojemo ravno toliko kot je potrebno. Vnos kalorij je nižji pa tudi počutimo se boljše, smo bolj aktivni in se lažje gibamo. Začaran krog torej. Ne le, da pojemo manj ampak tudi gibamo se več. Hoodia EasySlim obliži lahko znižajo energijski vnos tudi do 1000 kalorij dnevno.

HOODIA EasySlim obliži vsebujejo ekstrakt rastline Hoodia Gordonii, ki jo stoletja uporabljajo plemena v južni Afriki. Na njihovih dolgih lovskih pohodih je namreč količina hrane omejena in s pomočjo Hoodie tudi po več dni ne čutijo lakote in žeje. Sodobna tehnologija nam omogoča da učinke Hoodie "zapakiramo" v priročne obliže, ki delujejo 24 ur. Za razliko od kapsul in tablet obliži delujejo enakomerno cel dan. Zaradi njihove kožne barve jih lahko nosite kjer koli. Vaši prijatelji in sodelavci jih sploh ne bodo opazili.

Učinkovito in diskretno

Več o delovanju obližev Hoodia EasySlim.

Toliko drugih prodajalcev obljublja čudežne učinke njihovih izdelkov. Ampak v čem je razlika ? Zakaj bi morali poskusiti ravno HOODIA EasySlim? Ali EasySlim res deluje?

Enostavno. Namesto, da bi vam obljubljali smo se odločili, da vas prepričamo z garancijo – garancijo, ki si jo nebi mogli privoščiti, če nebi bili 100% prepričani v svoje izdelke. Ne…ne 100% ampak 110%!

V kolikor z EasySlim obliži ne boste zmanjšali dnevnega energijskega vnosa za 500 kalorij nam to sporočite kadarkoli v 30 dneh od datuma naročila in brez vprašanj vam bomo vljudno vrnili denar, vključno s poštnino in vsemi stroški, ki jih boste imeli z vračilom kot opravičilo za vaš trud in zaupanje. Dobili boste torej 110% kupnine. Takšno garancijo imajo lahko le izdelki, ki res delujejo.

Naročite obliže Hoodia EasySlim takoj in se pridružite tisočim, ki že poznajo učinke Hoodie!

oglasno sporočilo

Kategorija:   Hujšanje, Novice
Naslednji prispevek

Ko potrebujemo HANSAPLAST

13 junija, 2012 0