Monday, April 29, 2024
Nekategorizirano
13 junija, 2012

Horoskop: Februar 2010

By 0 357 Views

Oven

(21.03. – 20.04.)
Duhovno gledanje na življenje in preizkušnje bo velik plus. Po zvezdnih namigih boste lažje našli izzive in motivacijo. Razbrati bo povečano umerjenost in skladnost. Blizu vam bodo tudi kreativne dejavnosti. Vsekakor vas bo lahko sprostila joga. Na delovnem mestu ne boste smeli spregledati smerokazov in skrivnost uspeha se bo skrivala v skupinskem delu. V ljubezni bodo srečo našli tisti, ki bodo dobri opazovalci.


Bik

(21.04. – 20.05.)
Na delovnem mestu boste doživeli določeno izvirnost in nenavaden preobrat na bolje. Zadeve se bodo tako pričele s svetlobno hitrostjo vrteti v vašo korist. Naklonjena vam bo oseba nasprotnega spola in našli boste tudi več načinov, kako osvojiti njeno srce. Za Valentinovo (14. februar) boste čutni opazovalec. Pri vsem tem ne pozabite nase in na tiste drobne reči, ki vas veselilo in vam polepšajo dneve.

Dvojčka

(21.05. – 20.06.)
Prejeli boste kopico uporabnih informacij. Razvrstili jih boste po svoje in z njimi pomagali drugim. Plodno obdobje bo za učenje in za pridobivanje novega znanja. Na delovnem mestu bodo ugodnosti vezane na tujino. Označevala vas bo tudi dobra volja in pozitivno mišljenje. V ljubezni vas bo obiskala vila kreativnega izražanja. Tako najdete notranjo moč in vseeno ne spreglejte morebitnih smerokazov.

Rak

(21.06. – 22.07.)
Privlačile vas bodo skrivnosti in tiste dejavnosti, ki odstopajo. Pomembne priložnosti ne boste smeli zanemariti v ljubezni in pri razvijanju lastne intuicije. Poslovni uspehi bodo imeli smisel za rast samozavesti. Ugodnosti bo razbrati tudi v pogledu denarja. Najbolj težko bo tedaj, ko ne bo vse po vaše. Po drugi strani se boste sprostili doma in kocke usode se bodo zasukale v vašo korist. Blizu vam bo umetnost!

Lev

(23.07. – 22.08.)    
Želeli boste dokazati svoje znanje. Pojem resnice bo močan in vendarle se počasi daleč pride. V veliki meri vas bo sprostila narava in svež zrak. Na delovnem mestu si boste razpotja odločitev začrtali tako, da boste pri tem lahko tudi uživali. Harmonično obdobje bo tudi v ljubezni. Jasno bo, da se bodo stvari počasi uredile in da se boste korak za korakom učili pravilne diplomacije.

Devica

(23.08. – 22.09.)
Februarja vas bo označevalo delo in delavne obveznosti. In tako boste v celoti nalogam in zastavljenim obveznostim kos. Projekte boste morali razporediti na bolj in manj pomembne. Življenje vam bo ponudilo določena skrita znanja in raziskovanje ezoteričnih zakonitosti. Sledi določena prenova v razmišljanju. V ljubezni boste bolj nemirni in nepotrpežljivi. Varujte se pretirane kritike!

Tehtnica

(23.09. – 23.10.)
Življenje prinaša paleto izzivov. V ljubezni bo padla kocka odločitve. Pogovor bo prinesel čustveno varnost in stabilnost. Postali boste zelo kreativni in tako boste lažje sledili svojim sanjam. Otroci bodo vaši učitelji. Naklonjena vam bo oseba nasprotnega spola. Na delovnem mestu boste imeli sami v rokah škarje in platno. Ustvarjalna energija vam ne bo tuja in omenjeno bo ugodna popotnica za srečo.

Škorpijon

(24.10 – 22.11.)
Nakazano je, da boste posebno srečo in izpolnjenost našli doma. Vsekakor bo priložnost za kovanje načrtov in možnost za spreminjanje. Duhovna znanja vam bodo podarila upanja. Ogledalo vam bo srčni izvoljenec. Končno boste upali živeti svoje sanje. Dobro vam bo služila intuicija in v kolikor se boste poslušali boste imeli srečno roko. V poslovnem svetu prihajajo kreativni izzivi.

Strelec

(23.11. – 21.12.)
Blesteli boste v komunikaciji in pri vseh intelektualnih opravilih. Jasno je, da boste več na poti in se družili s pomembnimi ljudmi. Po drugi strani vam bodo ravno ljudje ogledalo in boste tako spoznali, kaj bo potrebno še spremeniti. V poslovnem svetu se bodo stvari odvijale pozitivno. V prvi polovici meseca februarja se ne boste smeli pritoževati v pogledu denarja. Odzovite se klicu narave!

Kozorog

(22.12. – 20.01.)
Meseca februarja vas bo spremljala pozitivna energija in odločnost. Do tistega česar si boste želeli boste prihajali po majhnih korakih. V ljubezni boste našli notranje zadovoljstvo. Varovati se boste morali pretirane trme. Preudarnost se bo izplačala na delovnem mestu, kot tudi pri denarju. Pravzaprav imate veliko možnosti za določene novosti in nove poglede. Če imate otroke vam bodo učitelji.

Vodnar

(21.01 – 18.02.)
Energije ljubezni bodo pesem o sreči. Tako najdete določen navdih in vir preobrazbe. Morda bo februar tudi nekoliko bolj tih čas. Notranjo energijo boste zelo dobro izrazili v pogledu službe in delavni projekti vam bodo šli dobro od rok. Vsekakor boste morali vajeti usode potegniti tako, da boste aktivno sodelovali s tistimi ljudmi, ki jih imate radi. Narava sprostitev bodo sprehodi po zaledenelih razpotjih.

Ribi

(19.02 – 20.03.)
Umetniške dejavnosti vam bodo koristile. Dokazali boste lastno moč in povečano energijo. Sprostila vas bo tudi glasba. V ljubezni bo nekaj več adrenalina. Valentinovo (14. februarja) prinaša nekaj več izzivov in ugodnih povezav. Spoznali boste prijetno življenja in se tako veselili drobnih trenutkov. Pozitivno bo v kolikor se boste poslušali v intuitivnih signalih. Na delovnem mestu boste reševali zadeve iz preteklosti.

Horoskop za vas pripravlja horarni astrolog Tadej Šink. Obiščite ga na spletni strani www.tadej-sink.si

 

Sorodni članki: