Monday, March 4, 2024

Tudi najbolj veščim se zgodi, da orgazma ne doživijo. Pred zdravljenjem pa je vedno dobrodošla preventiva. Kako telo pripraviti do boljših in močnejših orgazmov? Lahko tudi s prehrano! Če ste moški in imate težave z erekcijo, jejte lubenico!


Lubenica vsebuje citrulin, fitokemikalijo, ki jo organizem pretvarja v arginin, aminokislino, ki sprošča krvne žile in na libido vpliva na enak način kot Viagra. Torej namesto modre tabletke raje zaužite zeleno sadje z rdečo sredico.

Sadje je na splošno dobro za naše zdravje in telo, borovnice pa povečujejo vsebnost dopamina v možganih, kar lahko orgazem samo še izboljša.

Olive in olivno olje vsebujeta snov, ki sporoča, da mora telo proizvesti več testosterona. Če ste ženska in imate težave z orgazmom… sončnično ali bučno olje naj zamenja olivno.

Jejte jajca. Jajca se že nekaj let uvrščajo na seznam super živil (FDA in EFSA; v Sloveniji pa tega preskoka – miselnega in uradnega, žal še nismo uspeli formalizirati). Jajca z vitamini B5 in B6 uspešno uravnavajo hormonsko ravnovesje, beljakovine pa vam bodo dale vzdržljivost in energijo.  

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

V kaj se zazrejo moške oči?

11 novembra, 2013 0