Saturday, April 13, 2024

O tem, kako analni seks približati in ga narediti prijetnejšega vsakemu paru, ki želi v svoje spalnico pripeljati nekoliko več razburjenja, smo že pisali, v tokratnem članku pa vas želimo spoznati z erotičnimi igračkami, ki so namenjene analni igri.


Kroglice

Vaginalne kroglice so že dokazale svoj potencial in to prizna skoraj vsaka uporabnica. Tudi pri parih, ki pogosto prakticirajo analni seks, pa so kroglice priljubljena popestritev. Z vrvico povezane kroglice so izdelane iz silikona, kompaktnega želeja ali plastike. Aplikacija posamezne kroglice in potem počasno izvlečenje nudi prijetne občutke.

Analni dildi

Analni dildi so posebej za analno uporabo narejeni aplikatorji. Od vaginalnih dildov se razlikujejo po vrvici, ki preprečuje, da se le-ta ne izgubi v anusu. Obisk zdravnika vsekakor ni preveč zabaven del spolnega odnosa. Velikosti so različne, od velikost svečk do velikih vaginalnih čepov. Večji modeli so lahko prav zastrašujoči. Na začetku z velikostjo ne pretiravajte.

Analni vibratorji

Podobno kot analni dildi so tudi analni vibratorji izdelani iz znanih materialov in imajo ‘varnostno’ vrvico, ki preprečuje obisk pri zdravniku.

Analni kit

Analni kiti vsebujejo več vrst dildov, vibratorjev, čepov in kroglic. Nakup kompleta v primerjavi s posameznimi kosi, pomeni nekaj denarnega prihranka. Komplet pa ponavadi vsebuje kakšno novost, ki še ni na voljo kot posamezni izdelek. Raziščite svojo seksualnost in se ob tem dobro zabavajte.

Kategorija:   Novice, Spolne igračke
Naslednji prispevek

Bitka mnogih mater – atopijski dermatitis pri otroku

20 septembra, 2012 0