Saturday, June 22, 2024
13 junija, 2012

Izberite kopalke, ki vam resnično pristojijo

By 0 1435 Views

Majhne prsi

Premajhne prsi so eden najpogostejših razlogov za zmrdovanje, ko je čas za nakupovanje kopalk. Znano je, da so za takšne »težave« pričeli izdelovati podložene modele, ki prsi optično povečajo in naredijo lepši dekolte. Kar se tiče barv, bodo za manjše prsi svetli modeli pravšnji. Odličen model kopalk za lastnice manjših oprsij je tisti kjer modrček nima naramnic. Vendar pa je ta model primeren bolj za sprehajanje in sončenje, namreč kakršnakoli večja aktivnost z njim ni mogoča.


Velike prsi

Ko govorimo o večjih številkah košaric, ga ni čez klasičen model kopalk, saj nudi prsim vso potrebno oporo. Zapomnite si, da večje kot so prsi, širše morajo biti naramnice, saj je le tako zagotovljena popolna podpora. Dobra izbira je tudi model z zavezovanjem okoli vratu, saj bo večje prsi lepše oblikoval. Izbirajte modele temnejših barv, če želite da vaše prsi izgledajo manjše.

Močan spodnji del – stegna, boki ali zadnjica

Le katera nima problemov z vsaj enim izmed naštetih? Za vse omenjene tegobe je rešitev visok nožni izrez kopalk, saj navidezno podaljša noge. Takoimenovane vroče hlačke pa so rezervirane  za dolgonoge suhice. Navsezadnje boste izgledali odlično, pa tudi modno, če si boste okoli pasu zavezali pareo.

Imam 15 kilogramov preveč…

Če menite da spadate med tiste, ki imajo vedno nekaj kilogramov preveč si omislite temne barve, kot so vijolična, rjava, črna, temno rdeča. Ne razmišljajte pa o horizontalnih črtah ali raznih vzorcih, saj vas bodo ti na videz še razširili. 

Kategorija:   Moda, Novice