Thursday, June 20, 2024

Mitov o seksu in moških je ogromno, dovolj je že obiskati opito druščino za točilnim pultom in še v tistem trenutku boste izvedeli nekaj novih. Večina zgodbic je pravljic oz. mitov, ki z resničnim življenjem nimajo prav nič skupnega. Pa podučimo mlajše uporabnice in uporabnike portala, ki še vedno verjamejo v kakšno od teh pravljic.


Za začetek odkljukajmo korelacijo med velikostjo moškega ponosa in določenim anatomskim predelom telesa. Znanstveniki so porabili kar nekaj časa in denarja, vendar so ta mit ovrgli. V raziskavah niso našli niti ene same povezave med velikostjo določenega dela telesa (stopalo, nos, ušesa…) in velikostjo penisa. Velik nos, velik ponos torej obstaja samo v pravljicah, kot tudi dolžina prstov… Dolžino boste spoznali le tako, da mu slečete hlače.

Kaloričnost sperme je še en mit, ki ne drži vode. Od kalorij sperma vsebuje zgolj nekaj fruktoze, ostalo je voda, vitamin C, kalcij, magnezij in še nekaj mineralov, ki pa resnici na ljubo lepo osvežijo kožo, vendar ne spet tako dobro.

Moški vsakih sedem sekund pomisli na seks, samski moški seksajo pogosteje od poročenih…

Moramo vas razočarati. Noben od omenjenih mitov ne drži. Poročeni moški imajo spolne odnose vsaj dvakrat pogosteje, seks pa je boljši predvsem zato, ker se ženske lažje sprostijo ob znanem moškem.

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Obroki za bolnega otroka

31 januarja, 2014 0