Monday, June 17, 2024

V teoriji ni težko, v praksi pa se zadeva malo zaplete. Racionalno razmišljanje, argumenti za in proti, zagotovo niso dejavniki, ki se jih izpostavlja v obdobju zaljubljenosti. Medtem ko se v razmerje nekoliko bolj poglobite, zložite vprašanja in odgovore, pa čustva več ne odigrajo pomembne vloge. Če se ne strinjate z vprašanjem o načinu zapravljanja denarja, reševanjem stanovanjskega problema, nimate skupnega pogleda na prihodnost, družino in otroke, potem so to dejavniki, ki se pri razlogih za ločitev tudi najpogosteje omenjajo. Zakaj čakati tako dolgo?


Druga pomembna stvar so spremembe v lastnem obnašanju. V primeru, da partner zahteva, odprto ali subtilno, spremembe vaših ustaljenih navad, ali kar je še bolj nevarno, spremembo karakterja, je čas da stopite na žogo in resno razmislite. Če vas želi pretvoriti v nekaj kar niste, vam prav zagotovo ne bo lahko, še manj pa lepo.

V vsakem dobrem odnosu pa je pomembna komunikacija. V kolikor vaši resni pogovori naletijo na kriljenje z rokami ali prepir, ste lahko prepričani, da to ni oseba s katero želite preživeti preostanek življenja. 

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Inteligentne slabše v postelji?

12 marca, 2014 0