Thursday, May 30, 2024

Ne glede ali moški verjamejo ali ne, ženskam predigra pomeni del integriranega procesa celotnega spolnega odnosa, in to celo enega izmed pomembnejši procesov odnosa. Se pravi, v ženskih očeh dober seks vključuje tudi predigro.


Sproščenost je samo še eden izmed dejavnikov, ki vpliva na lažje doseganje vrhunca. Moški, ob katerem se ženska nikakor ne more sprostiti, sam pa niti ne dela v tej smeri, vsekakor ne more biti dober ljubimec. Ženska se mora počutiti udobno, sproščeno, seveda so v prednosti moški, ki jim ženske zaupajo.

Prepoznavanje erogenih je osnova vsakega seksa. Moški večkrat delajo napake, saj se raje ‘izobražujejo’ ob gledanju izprijenih pornografskih filmov, kot da bi prebrali kaj o dejanskih erogenih conah ženskega telesa. Poznavanje erogenih con je ključ do dobrega seksa.

Za konec pa organa, ki sta vključena v zgodbo dobrega seksa: jezik in ščegetavček. Najprej se ju je dobro naučiti uporabljati, tako kot za poljubljanje pa enako velja za draženje ščegetavčka: vaja dela mojstra.

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Izračunajte svojo biološko starost

1 februarja, 2014 0