Saturday, April 13, 2024

Manj kot tri mesece


V prvih treh mesecih se priporočajo običajna, manj spektakularna darila. Drago in preveč osebno darilo bi lahko poslalo napačno sporočilo, ki bi eventualno partnerja preplašilo.   Načrtujete nakup skromnega in enostavnega darila: čokolada v srčku, priljubljeni film na DVD mediju, knjiga…

Tri do šest mesecev

Nehvaležno obdobje. Uradno ste par, vendar se še vedno spoznavata. Presenetite ga s kreativnim darilom, ki odgovarja njegovi osebnosti. Če rad teče, mu npr. kupite tekaško majico s šaljivim ali ljubezenskim motivom.

Sedem do enajst mesecev

Razmerje postaja resno. Podarite mu zabavno darilo, ki vam bo čez leta priklical stare spomine. Kupite vstopnici za koncert ali tekmo.

Leto do treh let

Čas je, da pokažete, kako dobro ga poznate. Uokvirite skupno sliko in kupite darilo, ki vas spominja na skupne dogodke.

Več kot tri leta

Skupaj ste že preživeli lepo število rojstnih dni, praznikov in Valentinov, zato je partnerja težje presenetiti. Večina žensk se odloča za praktična darila in predmete za katere mislijo, da jih moški potrebujejo. Takšna darila so sicer lepa, vendar dolgočasna. Dolgoletnemu partnerju raje podarite nekaj razburljivega – panoramski polet z letalom, skok s padalom, potapljaški tečaj, ali v vikend paket za dve osebi v romantičnem hotelu.

Kategorija:   Novice, Poroka
Naslednji prispevek

Zmerno s kavo

15 februarja, 2013 0