Thursday, July 18, 2024

Pomirite se s tem, da vaš partner potrebuje čas zase. Kdaj? Ni pomembno, po njegovih nervoznih reakcijah boste hitro spoznale, da želi odtavati v svoj svet. Seveda pa ne pozabite nase. Organizirajte si svoj prosti čas in čas samo zase.


Če ste med pogovorom malo bolj pozorni boste hitro ugotovili, ali vas partner posluša ali pa je z glavo povsem nekje drugje. Ko ga zasačite v neprijetnem trenutku, pa to zagotovo ni razlog za prepir. Tudi vam se zgodi, da kdaj odtavate, zato pokažite nekaj razumevanja.

Prepiri so posebna rubrika. Najbrž ste že v prvem mesecu skupnega življenja poiskali trik, s katerim mu uspešno stopite na živec in katere so najboljše ‘strateške’ metode za zmago v posamezni razpravi ali glasnem prepiru. Aduta pa ne uporabite v vsakem primeru, lahko se znajdete v zaprtem krogu, ki zagotovo pomeni smrt za vsak normalen odnos.

Ne glede koliko samozavesti premore vaš moški vedite, da jim vaša podpora in ljubezen pomenita največ. To mu dajte vedeti in zraven sebe boste imele srečnega, ter zadovoljnega moškega. Če pa je moški v zvezi srečen in zadovoljen, boste srečni in zadovoljni tudi vi.

Pustite mu tisti neumni nogomet, kartanje ali ribolov, pustite mu majhne skrivnosti in njegov avtomobil, vendar samo do takrat, ko opazite prve znake, da njegova strast vpliva na vajin odnos. Pa kljub temu, če vam gre v nos zgolj nogomet, je vaš partner poln razumevanja in ljubezni, zato ne bi bilo pošteno, da ga odpeljete stran od tega.

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Katerih reči ženske ne želimo odkriti?

23 septembra, 2013 0