Sunday, April 21, 2024

Gostota las

Popolna ironija – povprečen moški niti ne opazi spremembo barve vaših las, vendar podzavestno ocenjujejo njihovo gostoto in zdrav videz. Zadeva je zelo enostavna in evolucijsko pogojevana: že od pračloveka naprej, so moške vedno privlačile ženske z gostejšim lasiščem, ki so dajali jasen signal zdravja in plodnosti.


Iskrenost vašega nasmeha

Verjetno ste že kje prebrali ali slišali, da se iskrenost nasmeha ocenjuje na osnovi oči in ne ustnic. V kolikor vaše oči ne spremljajo čustev, ki jih izražajo ustnice, nasmeh ne daje iskrenega sporočila oz. nasmeha iz srca. Verjeli ali ne, moški imajo posebna čutila, ki z lahkoto ocenijo iskrenost ženskega nasmeha.

Velikost skupine prijateljic

Če želite, da se vam moški približa, se nikakor ne obkrožite s kopico prijateljic. Povprečneža skupina deklet preplaši in zanj takšna situacija pomeni misija nemogoče. Po drugi strani pa lahko druženja s samo eno prijateljico moškemu da sporočilo, da je ne boste pustile samo. In kakšno je idealno število skupine prijateljic? Znanstveniki pravijo, tri! Na ta način boste vedno puščale vtis dostopne ženske, po drugi strani pa se bosta prijateljici skupaj lažje potolažili, ko se boste odločile z njim bolje spoznati.

Višina glasu

Več raziskav je pokazalo, da moške privlačijo ženske z nekoliko višjim glasom, kar spet lahko pripišemo evoluciji, glede na to, da je višji glas znak mladosti in reproduktivnega zdravja.

Sorazmerje širine bokov in pasu

Še ena izmed številnih stvari, ki jih gre pripisati evoluciji. Moški, želeli ali ne, instinktivno iščejo žensko, ki jim bo rodila potomce. V kolikor je vaš pas v primerjavi z boki ožji, to pomeni močan znak plodnosti. Po drugi strani pa širok pas, pošilja popolnoma nasproten signal.

Umetni dodatki

Seveda tukaj ne mislimo o značaju, ampak o številnih umetnih dodatkih, ki jih nanašate ali lepite na svoj obraz in telo. Če se vam zdi še tako neverjetno, moški veliko bolj obožujejo naraven videz.

Oči

Vsi poznamo rek: oči so ogledalo duše, še posebej velja v primeru, ko ste izpostavljeni trenutnemu ocenjevanju moških. Prav zaradi tega je diskreten makeup, ki nežno poudari najboljše kar premorejo vaše oči, zlata vredna majhna skrivnost.

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Bisfenola A povzroča astmo

4 marca, 2013 0