Sunday, May 26, 2024

Telo in videz moškega je, zaradi ustvarjenih mitov o njihovi anatomiji, pogosto predmet številnih zabavnih ali malo manj zabavnih pogovorov. Raziskava je poskrbela z zanimivimi rezultati.


Verjeli ali ne, celo 80% žensk trdi, da jih plešavost pri moških ne moti, zgolj vsaka peta pa plešavost doživlja kot velik minus.

Brada ali videz dojenčkove ritke? 55% žensk privlači t.i. tridnevna brada, 10% jih meni, da so brki in brada seksi, 35% bolj privlači sveže obrit obraz.

Tudi dojemanje poraščenosti po telesu se je v zadnjih letih močno spremenilo. Zgolj 40% žensk privlači poraščeno moško oprsje, tretjina preferira depiliran prsni koš.

Poraščenost hrbta spada med najbolj odbijajoče moške anatomske posebnosti, kar 78% žensk meni, da bi si morali dlake odstranjevati. Intimne frizure niso na udaru. 23% žensk meni, da bi morali grmovje med nogami skrajšati, 77% pa ni mar zato.

46% predstavnic nežnejšega spola trdi, da jim velikost moškega spolnega organa ni pomembna, ostale pa odbijajo tako premajhni kot preveliki penisi.

Šestorček privlači zgolj 22% žensk, 42% nima nič proti njemu, vendar ni na seznamu prioritet, 8% žensk pa odbija. Zanimiv je podatek, da bi kar 28% žensk na zmenek raje odšlo z moškim povprečnega videza.

Ustnice ustvarjajo deljene komentarje, 41% žensk ne mara moških s polnimi ustnicami – doživljajo jih preveč poženščeno, 59% žensk pa polne ustnice vznemirjajo.

Zgolj 3% žensk privlačijo prekomerno poraščeni moški, 47% zmerno, ostala polovica pa se o poraščenosti ni izjasnila.

Kategorija:   Novice, Novice
Naslednji prispevek

Kašelj

11 februarja, 2015 0