Wednesday, June 19, 2024

Na to temo se je oglasila spolna terapevtka Tracey Cox, ki ponuja nekaj splošnih in praktičnih nasvetov. Ženskam sporoča, kaj pravzaprav moški pričakujejo od prvega spolnega odnosa. Najboljša je seveda spontana, vročekrvna in domiselna partnerka, vendar to kljub vsemu ni vse.


Moški pričakujejo aktivnost in ne pasivnost. Pokažite malo iniciative.

Pozabite na vse fobije povezane z vašim telesom. Spolni odnosi v popolni temi ali pod odejo, niso ravno primeri idealnega vzdušja, lahko naredijo celo neprijetno atmosfero. Pozabite na celulit, depilacijo… naj se na prvo mesto uvrsti užitek.

Moški radi vidijo majhne znake užitka, nežne vzdihe, gibe telesa, ki mu dajo vedeti, da opravlja prave stvari na pravem mestu. Tudi v moški glavi vladata panika in kaos, zato s subtilnim zapeljevanjem pomagajte sebi in njemu. Se zgodi prezgodnja ejakulacija, ima težave z erekcijo? Oboje se zgodi zaradi vzburjenja in treme. Bodite obzirne in razumljive, pa bo vse O.K., moški pa vam bo ostal hvaležen. Že v naslednjem poskusu se bo izkazal veliko bolje.

Pogovor o seksu po seksu pustite za naslednje zmenke. Ne sprašujte ga ali sta par, kako mu je bilo všeč in podobno. Nihče vas v spolni odnos ni silil, naj skupno prihodnost piše jutrišnji dan.

Ja, seveda. Moški pričakujejo oralni seks. Osrečite ga, vendar mu dajte vedeti, da mora uslugo vrniti.

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Predolgo samske

27 januarja, 2014 0