Wednesday, July 17, 2024
8 marca, 2023

Kaj početi na dan žena?

By 0 1514 Views

Kako se razvajati na dan žena? Izvolite nekaj idej!


Doma si pripravite obrok

Vzemite si čas in si privoščite doma pripravljen obrok, za katerega pripravo sicer nikoli nimate časa, pa naj bo to vaša najljubša hrana, preizkušanje novih receptov ali pa zgolj peka peciva. Sprostite se, udobno se oblecite, prižgite svojo najljubšo glasbo in uživajte v trenutku.

Organizirajte filmski maraton

To je dan, ko se vam nikamor ne mudi, zato si lahko vzamete kolikor časa želite, da pogledate vašo najljubšo serijo ali pa si privoščite kar filmski maraton svojih najljubših filmov. Preživite lenoben dan na kavču, pripravite kokice in se odklopite od rutinskega življenja.

Preživite dan v hotelu z wellnessom

Sprostite in odpočijte si v prijetnih savnah, zaplavajte v bazenih, privoščite si kakšno masažo ali pa manikuro in uživajte v pestri izbiri pripravljenih obrokov. Naj bo to dan, ko vam ni treba skrbeti za popolnoma nič.

Vzemite si čas, da se uredite

Naj bo 8. marec priložnost, ko si vzamete nekaj časa, da izberete svojo najljubšo obleko, nadenete ujemajoč se nakit, preizkusite popolnoma novo frizuro, nanesete nekoliko drugačen make-up in zasijete v svoji lepoti.

Privoščite si dekliški večer

Zberite svoje prijateljice in se odpravite v bližnji bar in diskoteko. Nadoknadite vse, kar je bilo čez leto zamujenega, ko ste bile vse prezaposlene, da bi si lahko vzele čas druga za drugo. Praznujte skupaj in preplešite noč, naj se vam nikamor ne mudi.

Posvetite nekaj časa samo sebi

Za nekaj ur se popolnoma odklopite od svojega prenatrpanega življenja in si vzemite čas za stvari, v katerih stoodstotno uživate. To je lahko branje, pisanje, prepevanje, uživanje v naravi, kuhanje ali pa zgolj počivanje.

Kategorija:   mama