Saturday, April 13, 2024


Mokrih sanj, v kateri se pojavi tretja, četrta… oseba, se ni potrebno sramovati, zvezi ne predstavljajo prav nobene nevarnosti. Kako pa sanje razlagajo seksologi? Pravijo, da so najpogostejše mokre sanje žensk povezane s seksom z žensko.

Seksologi sanje ženske z žensko razlagajo kot zelo bližnje in pristno prijateljstvo s prijateljico, ki se vam je prikradla v mokre sanje in nikakor ne pomenijo, da ste spremenili svojo spolno orientiranost. Tudi sanje o bivšem ljubimcu ne pomenijo da si ga želite nazaj ali pa da ste še vedno zaljubljeni vanj, temveč to, da vaši možgani obdelujejo spomine iz preteklosti.

Druga možnost je, da so vas dogodki v sanjah spomnili na situacijo o kateri sanjarite in da ste se v sanjah enostavno na nek način povezali.

V kolikor v sanjah spolno občujete z v resničnem življenju vam zelo antipatično osebo, to samo pomeni, da vam je ta oseba prebudila močna negativna čustva, npr. bes, ki je povezan s strastjo, vaši možgani pa so dogodek procesirali na bolj nenavaden in celo malo čuden način.

Seveda pa obstajajo tudi sanje, katerim je potrebno nameniti nekaj pozornosti, še posebej tistim v katerih se pojavlja vaš trenutni partner. V kolikor je resnično on, oz. z nekaterimi manjšimi razlikami, kot barva las, vam podzavest sporoča, da ste padli v rutino, vaš partnerski odnos torej potrebuje nekaj osvežitve.

Seks s popolnim moškim v sanjah, ki vas po bujenju celo razžalosti pomeni, da vam v zvezi nekaj manjka in je skrajni čas, da se s tem resno pozabavate in poiščete tisto, kar mislite da potrebujete.

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Z zdravimi navadami proti staranju

19 septembra, 2013 0