Monday, June 17, 2024

Med spolnim odnosom pa te misli več ali manj izpuhtijo, ostane zgolj ena, ki pa jih preganja cel čas in to je, ali bo njihova partnerka doživela orgazem, ki ga moški doživljajo kot priznanje za svoje akrobatsko-ljubezenske sposobnosti.


Na srečo obstaja v moških možganih neka vrsta avtopilota, ki namesto zmedenosti instiktivno vodi k zadovoljevanju ženske, po seksu pa moški partnerko radi vprašajo ali je doživela orgazem, pa čeprav njihova izvedba ni bila kaj prida.

Moški niso preveč zapletena bitja, vendar med njimi najdemo tudi takšne, ki vedo da orgazem ni vse in svojemu avtopilotu dovolijo, da žensko popelje na erotično potovanje, ki bo zanimivo in razburljivo pa čeprav se na koncu ne konča z orgazmom.

Ko začutijo da bo do njegovega vrhunca prišlo hitreje, kar se tudi najpogosteje zgodi, številni moški razmišljajo o marsičem, vse z namenom zadržati izliv, ter tako podaljšati občutek naslade in užitka.

Manj priljubljena taktika je, vsaj kar se žensk tiče, kratka predigra, ki bi morala biti zagotovilo za daljši odnos.

Je kot je. Moški se resnično trudijo, zato ni odveč, če ga včasih tudi pohvalite. Zanj bo to najboljša nagrada in spodbuda za dobro izvedbo tudi v prihodnje. Koristi bodo obojestranske. 

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Ženske obline izzovejo odvisnost

5 marca, 2014 0