Monday, June 17, 2024

Spolnost je tema v kateri se vsi vidimo kot največji strokovnjaki, naše mnenje je dobro slišati in upoštevati. Kot pa je običajno za ustna izročila pa se o seksu govori samo o dobrih stvareh, slabe se zamolči in enostavno ignorira.


O količini spolnih odnosov lažejo prav vsi, ki radi govore o seksu. Enostavno želijo tekmovati, zato pretiravajo tako moški kot ženske, še posebej velja za pare, ki želijo pustiti vtis harmonične zveze.

Seks je odličen, skladen, dober, lahko je celo nekaj več – lahko je slab. Vsakemu se je že zgodilo, da mu ni šlo vse po načrtih, na koncu pa oba partnerja razočarano obupata. Seveda tega ne boste nikoli slišali…

Istočasni orgazem ni mit, v resničnem življenju pa se zgodi veliko redkeje kot v pravljicah. Enaka je zgodba o uporabi kondomov. Nekateri moški bodo naredili prav vse, da partnerko pripravijo na seks brez kondoma. Oba spola pa sta dokaj neiskrena ko se govori o spolno prenosljivih boleznih – skoraj ne verjamemo, da vam bo draga veselo razlagala o poteku ene izmed spolnih bolezni za katero se je zdravila preteklo leto. Seveda enako velja tudi v obratni smeri.

Poslušali boste tudi zgodbe o stotinah menjav položajev med samim spolnim odnosom, v resnici je veliko bolj zapleteno kot prikazuje produkcija filmov za odrasle. Prav zagotovo se boste največ zgodb naposlušali o dolžini samega spolnega odnosa. Zapomnite si, povprečje je med petim in sedmim minutam, nič več in nič manj!

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

S čim boste ubili ženski libido?

9 maja, 2014 0