Thursday, April 25, 2024

Erekcijo lahko doživi že plod, kar se lepo vidi na ultrazvoku, pogosto pa se zgodi, da erekcijo doživi tudi nekaj minut star dojenček.


Za vzpodbujanje erekcije, danes poznamo modro tabletko, v začetku dvajsetega stoletja pa so se izvajale čudodelne transplantacije opičjih in kozlovih testisov. Tisoči moški, ki so preizkusili metodo, so ostali razočarani.

Sperma je pravzaprav nizkokaloričen obrok, vsaj vsebuje zgolj eno do sedem kalorij. Za dober okus je potrebno jesti meso ali mlečne izdelke, beluši ali alkohol pa ji dajejo zelo slab okus.

Kot je pokazala ena izmed mnogih raziskav, moški z večjimi testisi pogosteje varajo.

Eden izmed splošnih mitov za razširjenost obrezovanja oz. cirkumcizije ni higiena, kot mnogi mislijo, temveč mit, da se pri fantih prepreči masturbacija, zato je bila v devetnajstem stoletju med srednjim slojem zelo priljubljena.

Če mislite, da se moški ponos ne more zlomiti, ker pač nima kosti, se motite. Najpogosteje se zgodi med agresivnim seksom. Zanimivo je, da se kot drug razlog navaja padec iz postelje.

Največji izmerjen penis na svet je bil dolg 34,29 centimetra. Zgolj za informacijo, povprečna vagina je dolga med 7,5 in 10, 6 centimetra, vendar je na srečo zelo raztegljiva.

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Hrana za boljši orgazem

11 novembra, 2013 0