Monday, July 15, 2024
13 decembra, 2022

Kaj z otroki početi med božično-novoletnimi prazniki?

By 0 689 Views

Počitnice se naglo približujejo, s tem pa veliko prostega časa, ki ga verjetno želite karseda najbolj izkoristiti skupaj s svojimi najdražjimi. Kaj vse lahko počnete s svojimi otroki med prazniki, da vam ne bo dolgčas in da boste skupaj preživeli kvaliteten čas?


Oglejte si božične lučke v bližnjem mestu

Peljite svoje otroke v mesto in doživite božično pravljico. Če vam okoliščine dopuščajo, se lahko odpravite tudi v sosednjo državo na božično-novoletni sejem, ki potekajo v različnih mestih.

Izdelujte božične okraske

Namesto, da zapravljate v trgovinah, raje kupite material (ali pa ga izbrskajte kar doma, zagotovo imate veliko skritega uporabnega materiala) in božične okraske izdelajte kar sami. Okrasne venčke, okraske za božično drevesce, majhne lutke, snežinke iz papirja, risbe … Odvisno od tega, koliko so stari vaši otroci.

Imejte filmski večer

Hladni večeri so kot nalašč za preživljanje časa pred toplim kaminom s skodelico vroče čokolade in … gledanje božičnih filmov!

Pecite piškote

Ni treba, da je mama vedno tista, ki je glavna v kuhinji. Naj bo peka piškotov, priprava kosila ali večerje skupen kvalitetno preživet čas.

Kategorija:   Nasveti
Naslednji prispevek

3 horoskopska znamenja, ki vozijo najboljše od vseh

5 januarja, 2023 0